Consilieri de top

Agentul anului 2019 vanzari

Popa Alexandru Ionut

Senior Broker

Agentul anului 2019 inchirieri

Lingurariu Ciprian

Senior Brokerr

Agentul lunii Iunie vanzari

Nadia Verdes

Senior Brokerr

Agentul lunii Iunie inchirieri

Lingurariu Ciprian

Senior Brokerr

Echipa Stil Imobil

Nadia Verdes

Senior Broker

Lingurariu Ciprian

Senior Broker

Catalin Zelinca

Senior Broker

Popa Alexandru Ionut

Senior Broker

Adriana Ursu

Senior Broker

Marian Hirtopeanu

Senior Broker

Miron Ionut

Broker

Otilia Marcut

Broker

Vlad Baletchi

Junior Broker

Vladislav Patrasca

Junior Broker
Cosmina Tipau

Cosmina Tipau

Asistent Manager
Iuliana Durbaca

Iuliana Durbaca

Asistent Manager

Laura-Elena Andronic

Human Resources

BIANCA DRANGA

Junior broker

Nechita Corina

Credit Advisor
Catalin Nechita

Catalin Nechita

Manager

Ce spun clientii despre noi

+ Adauga parerea ta

Baletchi Vlad

Pacuraru Liviu

O persoană deosebită, cu bun simt și disponibil oricând pentru clienții săi. Am achiziționat prin domnul Vlad o casa în Holboca că și cum aș fi cumpărat mere de la piata! Profesionalismul la el acasă! Felicitări echipei Stilimobil pentru un așa rar caracter.

Ciprian Lingurariu

Nicu

Un profesionist adevărat: civilizat, răbdător, prompt, competent.

Ciprian Lingurariu

Razvan R

Colaborarea cu Ciprian a fost o experienta extrem de placuta, a oferit foarte multe detalii si a avut o atitudine profesionista si respectuoasa.

Ciprian Lingurariu

Catalin A

Recomand cu încredere! Profesionalism, înțelegere şi promptitudine!

Ciprian Lingurariu

Alina Agache

Ciprian este un profesionist de 5 stele! Prezența foarte agreabila, promt, serios, atent la nevoile clientilor. Il recomand cu drag si cu incredere!

Ciprian Lingurariu

Gabriela Radu

Un agent si un om extraordinar. Felicitari pentru profesionalism si eficienta! Recomand cu mare incredere.

Ciprian Lingurariu

Andreea D.

O experienta extrem de placuta! Domnul Ciprian m-a ajutat sa gasesc apartamentul perfect, este bine informat si voi continua sa apelez la serviciile dumnealui cu mare incredere pe viitor.

Ciprian Lingurariu

Mădălina

Recomand cu încredere! A fost o plăcere sa colaborez cu domnul Ciprian, datorită profesionalismului și atitudinii sale pozitive! ❤️

Ciprian Lingurariu

Teodoru Smaranda

Un adevarat profesionist,amabil si bine informat! Il recomand cu incredere!

Ciprian Lingurariu

Chirita George

Recomand cu incredere, experienta varsta în domeniul imobiliar, prezinta cele mai bune oferte în vederea închirierii unui apartament. Sincer, cu o mentalitate tânara gasind mereu o cale de mijloc si nu în ultimul rand o fire foarte prietenoasa.

Verdes Nadia

SCUTELNICU ADRIAN DAN

Buna ziua, eu am sa fac o descriere a acestui agent imobiliar, VERDES NADIA, care pe buna dreptate este extraordinara, un agent imobiliar complet la toate capitolele.... Este un adevarat agent 007 ( mai ceva ca James Boond ). Am o oarecare experienta in acest domeniu, imobiliar, am infiintat firme de genul, am facut acte, contracte, deci stiu la varsta mea inaintata ce este un agent bun, dar sincer, pana azi nu am mai intalnit macar unul la fel ca NADIA, ea e unica, e exceptionala, e minunata, are multe calitati si inca cateva pe care va asigur ca nu le mai pot avea si alti agenti. Bravo Nadia, FELICITARI! Care sunt calitatile NADIEI? Multe, foarte multe... un nivel de educatie superior, abilitati innascute de negociere, abilitati de comunicare remarcabile, stie sa solutioneze orice problema, deci nu te lasa balta, deci se implica pana castiga, este un team leader exceptional, este un veritabil Leadership, ba chiar si un Advocacy asa trebuie sa fie un agent imobiliar, ca Nadia.... NADIA este o adevarata profesionista, pe care oricine o poate indragi, dar ea nu se culca niciodata pe lauri, face totul cu pasiune pentru ca iubeste ceea ce face. Aceasta este NADIA VERDES pe care o stimez, o respect si nu o voi uita niciodata pentru ca este cu adevarat unica.

Ciprian Lingurariu

Burduja Andrei

Il recomand cu mare incredere pe Domnul Ciprian Lingurariu datorita experientei si cunostintelor sale vaste in materie de imobile. Am avut placerea sa colaborez cu dumnealui in vederea inchirierii unui apartament, oferindu-mi cele mai bune oferte. Dumnealui se remarca prin urmatoarele: un fin psiholog (alegand pentru fiecare tip de temperament apartamentul potrivit), o persoana cu care poti comunica foarte usor, calm, o persoana respectabila.

whatsapp0753 950 950 Cere oferta Cere oferta