Consilieri top

Agentul anului 2020 vanzari

Agentul anului 2020 inchirieri

Agentul lunii Septembrie vanzari

Agentul lunii Septembrie inchirieri

Echipa Stil Imobil

Nadia Verdes

Senior Broker

Lingurariu Ciprian

Master Broker

Catalin Zelinca

Senior Broker

Popa Alexandru Ionut

Master Broker

Adriana Ursu

Senior Broker

Marian Hirtopeanu

Senior Broker

Otilia Marcut

Broker

Vladislav Patrasca

Broker

BIANCA DRANGA

Junior broker

Dragos Zota

Senior Broker

ANDREI PICHIU

Junior broker

EUSEBIU IACOB

Junior broker

BOGDAN ARHIP

Junior broker
ANDREEA DIMA

ANDREEA DIMA

Asistent Manager
MADALINA FINTINARU

MADALINA FINTINARU

Client Manager
BIANCA VADANEI

BIANCA VADANEI

TEAM MANAGER

Laura-Elena Andronic

Human Resources

Nechita Corina

Credit Advisor
Catalin Nechita

Catalin Nechita

Manager

Ce spun consilierii Stil Imobil  (vezi 34 pareri)

"O experienta foarte placuta, totul a decurs usor si rapid fara probleme."

Paul Avram

M-au impresionat calmul, rabdarea, profesionalismul de care a dat dovada agentul. Si rabdare a trebuit ceva, ca nu m-am hotarit usor! Am gasit locuinta dorita in final si am ramas cu o parere excelenta despre doamna Catalina Andries. Recomand tuturor celor care cauta sa vanda/cumpere/inchirieze o propietate

Victor Gradinariu

Am reusit cu ajutorul doamnei Nadia Verdes sa achizitionez apartamentul dorit, dintr-o multitudine de oferte. Am fost ajutat sa aleg cea mai buna oferta din acel moment, din toate punctele de vedere. O experienta deosebita, recomand cu caldura.

Victor Gradinariu

Un profesionist desavarsit si onest, psiholog fin, bun ascultator. Ne-a intuit imediat nevoile si preferintele, prezentandu-ne exact ce ne doream. Am mers impreuna la trei vizionari, iar asta ne-a ajutat sa gasim locuinta perfecta rapid, fara stres, fara dezamagiri, fara tergiversari.

Bogdan Brad

Ce spun clientii despre noi  (vezi 234 pareri)

"Un agent imobiliar foarte primitor, domnul Ciprian ne-a primit cat de frumos s-a putut si ne-a ajutat cu toate detaliile posibile. Ii multumim mult si recomand cu drag sa apelati la serviciile acestuia."

Ana Maria Cocioban

"Datorit? agentului imobiliar Lingurariu Ciprian , am g?sit foarte rapid un apartament pe placul meu , mul?umesc frumos !"

Vasiliu Elena Daniela

"Experienta surprinzator de placuta! Cu totii am avut ghinionul sa intalnim agentii imobiliari lacomi si disperati sa puna mana pe comision. Ciprian Lingurariu e cu adevarat un profesionist care stie sa construiasca relatii cu clientii lui. Felicitari pentru atitudine si un mare multumesc!!!"

Dana Serban

"Agentie imobiliara cu oameni profesionisti, orientati catre imbinarea perfecta dintre oferta proprietarilor si solicitarile si confortul viitorilor chiriasi sau proprietari. Felicitari pentru atitudine! Recomand pentru orice tranzactie imobiliara."

Catalin

"Agent imobiliar Petru, serios de incredere am fost foarte multumita de el."

Busuioc Georgeta Adriana

"Numai cuvinte de lauda pentru echipa Stil Imobil... Sunt client vechi al dumnealor... Am inceput prin a inchiria un apartament, acum 2 ani, iar acum, am devenit si cumparator al unui apartament nou si in continuare, voi fi un client fidel, pentru eventualele viitoare achizitii! Motivele? Echipa profesionista, intotdeauna la dispozitia clientilor, rabdatori referitor la "toanele" si indeciziile noastre, cu raspunsuri si oferte potrivite pentru toate bugetele clientilor, iar in ceea ce ma priveste, raspunsuri pentru toate intrebarile si "mofturile" mele... in concluzie, nota 10+ si recomand cu toata inima."

Cristian Furtuna

"Agent imobiliar serios, de incredere, prezinta un mare interes pentru cerintele clientilor. Multumesc!"

Dascalescu

"Nota 10, unul dintre cele mai bune servicii întâlnite, recomand cu toat? inima!"

Hîn?escu Rare?

"Rabdare, seriozitate, profesionalism si promptitudine. Toate aceste aspecte foarte importante le-am regasit atunci cand am colaborat cu domnisoara Catalina Andries. Sunt profund multumita de alegerea facuta, dar si de comunicarea atat cu dumneaei, cat si cu agentia imobiliara. Deschisi, primitori, devotati si mereu cu solutii cat mai eficiente - asa vad echipa Stil Imobil!"

Ciobanu Diana-Ingrid

"10/10"

Alex

"Recomand cu incredere!!! Profesionalism, devotament, seriozitate si nu in ultimul rand rapiditate! Angajatii sunt foarte bine pregatiti si organizati Am colaborat cu domnisoara Andries Catalina, o persoana foarte amabila si serioasa, sunt extrem de multumita! Recomand Stil Imobil, sunt cei mai buni!!!"

Mihai Raluca Florentina

"Recomand!"

Silviu