Parerea clientilor Stil Imobil Adauga parerea ta

MACRESCU BOGDAN
Ma bucur ca am reusit sa gasesc ce aveam nevoie, toate astea cu ajutorul dl Ciprian Lingurariu. Multumesc de ajutor si mult succes !


Badeanu Justina
Ma bucur ca am colaborat cu dvs.! Sunt foarte multumita de conditiile oferite! Recomand cu incredere!


Daniela H
Colaborarea cu domnisoara Lavinia Chiriac a fost una foarte placuta! Intr-un timp foarte scurt a reusit sa gaseasca cea mai buna optiune care se plia necesitatilor mele atat din punctul de vedere al zonei, cat si al costului, iar disponibilitatea pentru vizita si intocmirea actului in week-end a fost un mare plus. As dori sa multumesc atat Laviniei, cat si intregii echipe Stil Imobil pentru promptitudinea si seriozitatea de care au dat dovada! Ii recomand cu multa caldura!


Alexandra
Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra si va voi recomanda prietenilor. Ati dat dovada de profesionalism, dublat de onestitate si de sfaturi sincere care m-au ajutat sa gasesc apartamentul dorit.


Faraon Marius Mihai
Punctualitate, disponibilitate si profesionalism!


Suciu Iulia
Am colabrat cu domnii Filipciuc Ciprian si Silviu Juncu care m-au ajutat si sprijinit pe tot parcursul achizitiei aparatamentului prin Prima Casa. Inclusiv detinatorii agentiei mi-au raspuns la diferite intrebari pe care le-am avut. Recomand cu caldura agentia Still Imobil . Nu este o agentie care urmareste incasarea comisionului, este o agentie care urmareste in primul rand satisfactia celor care ii trec pragul.


Troaca Romeo
Ma bucur ca am putut sa-mi cumpar un apartament NOU prin intermediul dumneavoastra . Rapiditatea, Eficacitatea si Disponibilitatea sunt dintre cele trei calitati necesare pentru a face posibila Comunicarea - Un agent cel recomand. Multumesc.


Timofte Paul
Profesionalism si seriozitate !


Cristi
Ionescu


Andrada
Apartamentul are o nota clasica-rustica, cu mult bun gust, mi-ar fi placut sa-l pot inchiria.


Cristian
Un domn foarte intelegator si amabil. O experienta foarte buna.


Georgiana
Am colaborat excelent cu dl. Silviu. A gasit apartamentul potrivit pentru mine in timp util.


Florin Suleap
Am colaborat frumos cu Stil Imobil, multumesc si recomand pentru cei interesati sa sune cu incredere. Sustinere si informare pe creditare si cumparare imobil in proiect nou Tatarasi buna.


Corina
Super colaborarea cu d-na Byanca. Multumesc!


Catalin Popa
Mi-a placut colaborarea cu d-nul Dragos Tudose, s-a pliat imediat pe cerintele mele identificand imediat propietatea mult dorita. Am apreciat foarte mult flexibilitatea programului , experienta,seriozitatea si punctualitatea dansului. Il recomand cu multa caldura