Stiri Imobiliare

 1. Ambasadorul Victor Micula: România se va implica în procesul de reconstrucţie a Ucrainei prin proiecte dirijate de Comisia Europeană

  România se va implica în procesul de reconstrucţie a Ucrainei prin proiecte dirijate de Comisia Europeană, ca parte comună a efortului Uniunii Europene, dar şi prin proiecte care s-ar putea derula "sub steag românesc", a declarat ambasadorul României...
 2. Ionel Dancă: Ludovic Orban este candidatul de dreapta care poate să învingă PSD-ul la prezidențiale

  Ludovic Orban este candidatul de dreapta care poate să învingă PSD-ul şi orice alt contracandidat la alegerile prezidenţiale din 2024, a declarat liderul organizaţiei Ilfov a partidului Forţa Dreptei, Ionel Dancă.
 3. Primarul Atenei vrea să introducă o taxă turiștilor care vin doar pentru o zi în oraș

  Primarul Atenei, Kostas Bakoyannis, a cerut introducerea unei taxe de oraș care va fi plătită de vizitatori către autoritatea municipală. Taxa ar răspunde presiunii crescute asupra serviciilor din cauza afluxului de turiști.
 4. Grecia vrea să devină o destinație cheie pentru nomazii digitali. Ce măsuri pregătește țara

  Grecia vrea să devină una dintre destinațiile cheie pentru nomazii digitali . Pentru prima dată în istoria Greciei a avut loc Summitul Work from Greece , în care autorități, companii, dar și nomaz digitali au discutat despre norme și proceduri.
 5. Obiceiuri de sărbători: o femeie spală bradul artficial înainte de a-l împodobi

  Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, iar oamenii au împodobit sau se pregătesc pentru împodobitul bradului. Înainte de instalație și beteală, însă, unii dintre noi aleg să spele bradul de Crăciun artificial, atitudine care a generat o serie de...
 6. De ce nu e bine să ne uscăm hainele pe calorifer? Soluțiile oferite de un expert

  Vremea rece vine cu un obicei des întâlnit, mai exact uscatul rufelor pe calorifer. Un expert în curățenie și ”treburile casei„ a explicat de ce nu e bine să ne uscăm hainele în această manieră.
 7. Pe trotineta eletrică, doar cu buletinul: ce reguli impune Franța utilizatorilor de trotinete

  Pentru a evita o interdicţie ce pare iminentă, companiile care închiriază trotinete electrice la Paris şi-au înăsprit regulamentele de funcţionare.
 8. OFICIAL l SUA interzic echipamentele chineze de telecomunicații. Ce companii sunt vizate

  Autoritatea americană de reglementare în domeniul telecomunicaţiilor (FCC) a anunţat că interzice echipamente şi servicii de telecomunicaţii furnizate de cinci companii chineze.
 9. FOTO l Arhiva municipiului București va fi recuperată și digitalizată

  Arhiva municipiului București va fi recuperată și mai apoi digitalizată, potrivit unui anunț al primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.
 10. A fost lansat primul autobuz fără șofer din Seul: ”Seamănă puţin cu o jucărie Lego"

  Seulul a lansat prima sa linie de autobuz autonom, în cadrul unui experiment care, potrivit inginerilor care l-au conceput, are ca scop să crească încrederea oamenilor în vehiculele fără şofer.