Stiri Imobiliare

 1. Șeful E.ON România: Facturile românilor ar scădea dacă Guvernul ar reduce TVA la energie

  Autorităţile din România ar trebui să reducă TVA la energie, pe lângă celelalte măsuri pe care le-au anunţat, pentru ca facturile plătite de oameni să scadă, a afirmat Volker Raffel, directorul general al E.ON România, într-un interviu acordat AGERPRES.
 2. Arafat: Trebuie oprit microfonul tuturor celor care le spun oamenilor să nu se vaccineze

  Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat că "trebuie oprit microfonul" celor care dezinformează şi încurajează oamenii să nu se vaccineze.
 3. Toate județele țării sunt în zona roșie: unde sunt cele mai multe cazuri și cum arată imaginea completă a ultimei raportări

  În urma ultimei raportări, ce arată 15.239 de noi cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri noi de infectare au fost înregistrate în București(3.128), Prahova(946), Iași(665), Cluj(594) și Ilfov(576).
 4. Bilant COVID-19: numărul de cazuri noi rămâne unul ridicat

  În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.239 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 236 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.
 5. Cîțu: Există o reformă a sistemului de pensii. Vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii

  Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat sâmbătă că toate pensiile vor fi incluse în reforma sistemului de pensii, care ar urma să se bazeze doar pe contributivitate.
 6. Rusia depășește pentru prima dată 1.000 de decese într-o singură zi

  Rusia a raportat sâmbătă pentru prima dată de la începutul pandemiei un bilanţ de peste 1.000 de decese în precedentele 24 de ore la persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, transmit Reuters şi AFP, citând surse oficiale.
 7. Vreme închisă și deosebit de rece pentru mijlocul lunii octombrie, în București

  Vremea va fi închisă şi deosebit de rece în Bucureşti până duminică dimineaţa, cu ploi, intensificări ale vântului şi temperaturi maxime ce nu vor depăşi 13 grade Celsius, potrivit prognozei emise sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
 8. Crește rata de incidență în București: s-a dublat față de începutul lunii

  Rata de incidență a depășit pragul de 16 la mia de locuitori în București, mai mult decât dublu față decât nivelul la care se afla în prima zi a lunii octombrie.
 9. Bilanț vaccinare anti-COVID | România a depășit pragul de 4 milioane de persoane vaccinate

  Peste 96.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform datelor anunțate de către autorități.
 10. Iohannis, despre campania de vaccinare: Este important să acţionăm mai intens şi în zona rurală

  Presedintele Klaus Iohannis a declarat că primarii și autoritățile locale trebuie să se implice activ în campania de vaccinare anti-COVID, indiferent de culoarea politică.