Stiri Imobiliare

 1. Un extrovertit în românește devine introvertit în engleză, iar frica de a nu spune greșeli poate distruge o afacere

  Românii au un adevărat complex legat de job-urile în limba engleză, mai ales atunci când trebuie să concureze cu străinii buni vorbitori de engleză, iar competiția a devenit și mai acerbă din cauza pandemiei. Însă românii au devenit tot mai dornici să...
 2. Idee inedită a unui start-up social: Faci cumpărături online și plantezi și un copac

  Verdoo, startup-ul impact social lansat în aprilie 2021, ajută cumpărătorii să planteze copaci cu fiecare cumpărătură online, găsind în același timp cele mai bune reduceri. Peste 10.000 de comercianți din întreaga lume, reprezentând industrii precum...
 3. Trei rachete lansate din Liban spre Israel

  Rachetele nu au provocat daune sau victime, iar lansarea lor are loc în timp ce statul ebraic și mișcarea islamistă palestiniană Hamas se află în mijlocul conflictului armat de patru zile. Forţele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit France 24 .
 4. Florin Cîțu: PNRR este doar una din sursele de finanțare pentru proiectele asumate de Guvern

  Premierul Florin Cîţu a declarat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este doar una din sursele de finanţare pentru proiectele pe care Guvernul şi le-a asumat.
 5. Ce se întâmplă dacă ne vaccinăm anti-COVID cu două seruri diferite

  Un studiu recent efectuat în Marea Britanie a arătat că dacă o persoană se vaccinează anti-COVID, din greșeală, cu două seruri diferite, crește riscul apariției unor efecte adverse precum oboseală și dureri de cap.
 6. Raed Arafat: Nu aș merge la o petrecere în spațiul închis, chiar dacă sunt vaccinat

  Raed Arafat, a transmis câteva comentarii cu privire la relaxarea restricțiilor din 15 mai. Șeful DSU spune că încă nu ar merge la o petrecere în interior, deși s-a vaccinat.
 7. Ofertă la vaccinare: 1 milion de dolari pentru cinci persoane care se imunizează

  Statul american Ohio a lansat o ofertă pentru vaccinarea anti-COVID: 1 milion de dolari pentru cinci persoane care aleg să se imunizeze, organizând o tombolă în acest sens. Ideea a venit în urma scăderii prezenței la vaccinare în ultimele zile.
 8. Criza acută de meseriași determină companiile să recruteze angajați de pe băncile școlilor

  Criza acută de specialiști (meseriași) în diverse domenii de activitate determină companiile să recruteze angajați încă de pe băncile școlilor. Spre exemplu, un liceu din București va avea, începând din această toamnă, o clasă de viitori electricieni....
 9. Lista statelor din zona galbenă a fost actualizată

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a reactualizat lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, în baza hotărârii nr. nr. 26 din data 10 mai 2021.
 10. Câte persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

  Peste 99.000 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore, conform datelor anunțate de către autorități.
whatsapp0753 950 950 Cere oferta Cere oferta