Ansamblul rezidential REI Residence Iasi

Actualizat la:    / 84 afisari

Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Alexandru Ionut Popa

Master Broker

Alexandru Ionut Popa

0753 950 950

 
REI RESIDENCE, un nou proiect rezidential in Iasi isi deschide portile vanzarii pentru 9 unitati locative, fiecare fiind formata dintr-un numar de 9 apartamente, deci un total de 81 de imobile.
REI Residence a fost conceput din dorința de a ridica standardul de calitate a locuirii, în cel mai nou pol de dezvoltare al Iasului,zona Rediu.
Ansamblul îmbină armonios clădiri cu arhitectură modernă cu spații verzi ample și facilități complexe, pentru a le asigura rezidenților un nivel ridicat de confort.
Gandit pentru a creea comunitati, acest proiect imbina apartamented de 1 camera, 2, dar si 3 camere, fiecare bucurandu-se de gradini la nivelul solului sau de terase supraetajate cu acces din apartament.
Intimitatea este prioritatea noastra, gandind in acest sens acces separat la fiecare apartament, curte separata si terasa ideala pentru a-ti petrece timpul cu familia.
Construit la standarde ridicate de sustenabilitate, REI Residence este primul proiect rezidențial din Iasi certificat Green Building Certification. Nivelul Green Building îmbunătățește bunăstarea rezidenților, contribuind în același timp la protecția resurselor naturale. Acest lucru faciliteaza confortul locatarilor, prin simplul fapt ca, dintr-un total de 11.000mp teren, locuintele sunt realizate pe aproximativ 3000mp, restul fiind cai de acces, parcari, spatii verzi, gradini in proprietate.
Complexul beneficiază de racorduri la toate utilitățile publice, de spații verzi generoase în jurul blocurilor, de parcare supraetajată, dar și de o zonă de parcare destinată exclusiv vizitatorilor.
Apartamentele amplasate la parterul blocului locativ beneficiază de grădini private cu suprafața de la 40 mp până la 90 mp. Locuințele de la etaje sunt proiectate cu terase plăcute cu suprafețele de la 35 mp până la 70 mp.
Absolut toate unitățile rezidențiale se predau în folosire complet finisate, în versiune „la cheie”, cu incalzire in pardoseala, unde toate finisajele interioare sunt alese de cea mai superioară calitate și toate sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Parchetul laminat, ce este placat pe pardoselile camerelor este triplu - stratificat, gresia, faianța și vopsea lavabilă sunt perfect combinate și foarte calitativ aplicate.
Toate clădirile rezidențiale sunt foarte bine izolate termic pe exterior și oferă locatarilor nu numai un nivel sporit termic, dar sunt si bine izolate fonic, fiind realizate integral din caramida, cu tamplarie 7camere, 3 randuri de sticla.
Ansamblul rezidential are o înfățișare unica și foarte atrăgătoare, toate fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă atent aleasa si imbinata placut.
REI Residence ofera cumparatorilor garantia unei constructii reusite si mai ales avantajul de a se informa despre calitate si functionalitate.
Accesul este facil cu mijloace de transport personale sau in comun avand in vecinatate: magazine de proximitate , gradinita, restaurante, farmacii, piscina Eos, Kaufland Pacurari, Carrefour Era, Praktiker, Piata Pacurari, etc. Aici va puteti bucura de intimitate , aer curat, priveliste deosebita, linistea din zona, toate acestea fiind necseare dupa o zi istovitoare la job.
Constructia este din beton armat si caramida Brikston de 25cm, termoizolatie de 10 cm si polistiren EPS100, efectuata dupa toate standardele de siguranta acuale. Cartea tehnica a constructiei este supravegheata documentat.Calitatea materialelor se va documenta cu acte si probe efectuate.Instalatiile electrice vor fi efectuate respectand toate normele de siguranta de catre firma specializata.

Oferte in ansamblu