Casa de vanzare 4 camere, Visan, 160.000 euro

160.000 € 

  • Dormitor4
  • Bai2
  • 106 m2

Actualizat la: 12 Aprilie 2024 / 91 afisari

Cod oferta: 34629

Zona:Visan
Reper:Castelul Grecilor
An constructie:2022
S. utila:106 mp
S. teren:400 mp

Casa construita in anul 2022 in Visan, punct de reper Castelul Grecilor. Aceasta proprietate dispune de un teren in suprafata de 400 mp, din care circa 130 mp reprezinta suprafata construita iar 106 mp utili. Casa este in regim P+1 iar compartimentarea este decomandata. Parterul proprietatii este compus dintr-un living spation open-space impreuna cu bucataria, o camera tehnica, baia si holul. Bucataria se poate inchide foarte usor prin montarea unor usi de interior cat si prin intermediul unui geam mare de sticla sau chiar prin intermediul usilor culisante. Din living se poate iesi pe terasa din spatele casei, aceasta se intinsa pe toata latura casei si este acoperita in intregime.

Etajul proprietatii  este compus din 3 dormitoare in regim decomandat, baia si holul. Unul din dormitoare beneficiaza de un mic balcon.

Interiorul este amenajat modern, cu finisaje de calitate, (gresie, faianta, parchet) buget ridicat, tamplarie pvc cu tripan, profile Salamander, izolatie termica de 10 cm, centrala termica prin condesatie Vaillant, calorifere cu elementi din aluminiu, bai utilate complet cu bazine incastrate si santiare Grohe, fatade iluminate, instalatii electrice Schneider supraveghere video si curte luminata.

Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare: apa, curent, gaz, canalizare. Incalzirea este realizata pe baza de centrala termica, integral prin calorifere. Drumul din fata casei este momentan pietruit iar strada asfaltata este la circa 150 m.

Ca metoda de plata se accepta inclusiv credit bancar, pretul de vanzare a proprietatii fiind de 160.000 euro.

Acoperis: Tabla
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Dotari: Camera Tehnica
Geam baie: Da
Incalzire Casa: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9759 RON

1 USD= 4.6361 RON

EUR/USD = 1.0733

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator