Casa superba de vanzare, 4 camere, Valea Lupului, 253.000 euro negociabil

253.000 € 

  • Dormitor4
  • Bai2
  • 135 m2

Actualizat la: 25 Aprilie 2024 / 51 afisari

Cod oferta: 34795

Zona:Valea Lupului
Reper:Popas Pacurari
An constructie:2023
S. utila:135 mp
S. teren:612 mp

Casa Nou Construita în Valea Lupului, la doar o aruncatura de bat de Popas Pacurari!

Proprietatea impresioneaza prin designul modern inspirat din arhitectura mediteraneana si prin finisaje de inalta calitate realizate cu materiale premium. 

Casa este nou construita, structura acesteia fiind din beton armat si zidarie din caramida Porotherm de 30 cm si izolata termic cu polistiren de 10 cm. 

Proprietatea se intinde pe un teren foarte bine ingrijit in suprafata de 612 mp2 iar suprafata utila din interiorul casei este de 135 mp.

Casa este in regim P+1, parterul proprietatii fiind compus dintr-un living spatios si luminat, bucataria inchisa, baia si holul. Din bucatarie se poate iesi pe terasa proprietatii in spatele casei. Etajul casei este in regim decomandat cu 3 dormitoare generoase si baia de la etaj. Fiecare dormitor beneficiaza de un balcon propriu.

Printre utilitati si dotari se numara: curent electric, apa, canalizare, gaz, poarta actionata electric, curtea prevazuta cu pavaje ce permit parcarea unui numar generos de masini, lumini ambientale, profile decorative. Finisajele interioare includ usi interioare de lemn, ferestre termopan Rehau, parchet de 12 mm, gresie rectificata portelanata, elemente de fier forjat lucrate manual, prize Schneider inteligente cu module de internet si TV.

Sistemul de incalzire a proprietatii este bazat pe centrala termica pe gaz prin condensare, incalzirea fiind realizata integral prin pardoseala.

Proprietatea se adreseaza familiilor ce cauta sa locuiasca in conditii deosebite, intr-o zona foarte linistita si care doresc un spatiu generos si confortabil, aproape de toate facilitatile necesare cat si in apropierea orasului.

Ca metoda de plata se accepta inclusiv plata prin credit bancar, pretul proprietatii este 253.000 euro - negociabil.

Acces auto: Acces auto
Acoperis: Tabla
Bucatarie: Inchisa
Destinatie: Locuinta
Geam baie: Da
Incalzire Casa: Centrala Termica, Incalzire pardoseala
Izolatii termice: Exterior
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9759 RON

1 USD= 4.6361 RON

EUR/USD = 1.0733

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator