Apartament 4 camere Zimbru Dacia

650 € 

  • Dormitor4
  • Bai1
  • 98 m2

Actualizat la: 13 Martie 2024 / 252 afisari

Cod oferta: 33626

Camere:4
S. totala:98 mp
Etaj:10
Nr. bai:1
Compartimentare:decomandat
Zona:Zimbru
Reper:
Stare:
Tip Constructie:

Agentia imobiliara Stil Imobil va prezinta acest apartament cu 4 camere intr-un bloc curat si linistit, intr-o zona foarte convenabila din Iasi. Cu o suprafata utila generoasa de 96mp, acest apartament ofera spatii bine compartimentate pentru confortul dumneavoastra.

Intrarea in bloc este securizata cu interfon, iar liftul este 100% functional, asigurandu-va acces facil la locuinta dumneavoastra. Unul dintre avantajele acestui apartament este spatiul de parcare mare si locul de parcare rezervat in fata blocului, ceea ce este o raritate in oras.

Apartamentul este situat intr-o zona linistita, inconjurat de parcuri pentru copii, ceea ce il face potrivit pentru familiile cu copii. De asemenea, este la doar 2 minute de mers pe jos de Lidl Dacia, ceea ce face cumparaturile zilnice foarte comode. Cu masina, puteti ajunge in 10-15 minute atat la Copou cat si la Palas, oferindu-va acces la numeroasele facilitati si activitati din aceste zone.

Locuinta este proaspat renovata si izolata termic atat pe exterior, cat si pe interior, ceea ce va va ajuta sa economisiti la costurile de intretinere. Are 2 bai, una cu cada si alta cu dus, pentru a satisface preferintele dumneavoastra. De asemenea, dispune de 2 balcoane inchise care au fost renovate recent.

Apartamentul este complet utilat si mobilat, inclusiv cu o bucatarie dotata cu aparate electrocasnice de calitate (aragaz, cuptor nou electric, frigider, congelator, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, prajitor paine, TV). De asemenea, beneficiaza de un dressing, centrala termica smart (care va permite sa reglati temperatura din casa de pe telefon) si 2 aer conditionate smart pentru a va asigura un climat confortabil pe tot parcursul anului.

Prețul chiriei este de 650 euro lunar. Pentru semnarea contractului se percepe plata chiriei pentru prima lună în avans și garanția( care va fi returnata la incheierea contractului).
La acestea se adauga comisionul agentiei !

Pentru orice alte detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Echipa agentiei imobiliare Stil Imobil va sta la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a va ajuta sa va mutati in aceasta locuinta frumoasa si confortabila. 0753950950.

 

Geam baie: Da
Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9765 RON

1 USD= 4.6373 RON

EUR/USD = 1.0731

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator