Apartament 2 camere Valea Lupului IRIS loc de parcare 350 euro

350 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 50 m2

Actualizat la: 12 Martie 2024 / 279 afisari

Cod oferta: 33647

Camere:2
S. totala:50 mp
Etaj:2
Nr. bai:1
Compartimentare:semidecomandat
Zona:Valea Lupului
Reper:ANTIBIOTICE
Stare:
Tip Constructie:

Va propun spre inchiriere un APARTAMENT CU 2 CAMERE situat in zona VALEA LUPULUI, acest apartament îmbină perfect eleganța clasică cu facilitățile moderne pentru a vă oferi o experiență de locuire de excepție. Acest apartament vă întâmpină cu pardoseli din lemn, tavanuri înalte și elemente arhitecturale deosebite. Cu o bucătărie spațioasă, dormitoare confortabile și un living generos, acesta este locul ideal pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Acest apartament spațios oferă finisaje de înaltă calitate, atmosferă prietenoasă, acces facil catre toate punctele de interes ale orasului, dar si catre toate mijloacele de transport in comun. Cu o vedere panoramică la oraș și amplasat într-o zonă LINISTITA, acesta este locul perfect pentru a vă bucura de stilul de viață urban pe care îl meritati.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat:
-frigider
-aragaz
-cuptor
-masina de spalat rufe
-etc

Este disponibila mutarea IMEDIATA, iar pretul chiriei este de 350 euro, si se va percepe o garantie echivalenta a 350 euro, ce va fi returnata la sfarsitul perioadei contractuale + COMISIONUL AGENTIEI.

Pentru mai multe detalii si informatii, va stam la dispozitie!

Geam baie: Da
Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9765 RON

1 USD= 4.6373 RON

EUR/USD = 1.0731

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator