APARTAMENT 2 CAMERE ZONA TUDOR VLADIMIRESCU - 400 EURO NEGOCIABIL

400 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 48 m2

Actualizat la: 16 Aprilie 2024 / 106 afisari

Cod oferta: 32650

Camere:2
S. totala:48 mp
Etaj:2
Nr. bai:1
Compartimentare:nedecomandat
Zona:Tudor Vladimirescu
Reper:
Stare:
Tip Constructie:

 Va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere NEDECOMANDAT situat la etajul 2 DIN 3 in zona TUDOR VLADIMIRESCU, acest apartament îmbină perfect eleganța clasică cu facilitățile moderne pentru a vă oferi o experiență de locuire de excepție. Acest apartament vă întâmpină cu pardoseli din lemn, tavanuri înalte și elemente arhitecturale deosebite. Cu o bucătărie spațioasă, dormitoare confortabile și un living generos, acesta este locul ideal pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Acest apartament spațios oferă finisaje de înaltă calitate, atmosferă prietenoasă, acces facil catre toate punctele de interes ale orasului, dar si catre toate mijloacele de transport in comun. Cu o vedere panoramică la oraș și amplasat într-o zonă ULTRACENTRALA, acesta este locul perfect pentru a vă bucura de stilul de viață urban pe care îl meritati.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat:
-frigider
-aragaz
-cuptor
-masina de spalat rufe
-etc

Este disponibila mutarea IMEDIATA, iar pretul chiriei este de 400 EURO NEGOCIABIL, si se va percepe o garantie echivalenta unei luni de chirii, ce va fi returnata la sfarsitul perioadei contractuale si comisionul agentiei.

Pentru mai multe detalii si informatii, va stam la disporitie!

Acces internet: Cablu, Fibra optica, Wireless, Dial-up
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Calorifere: Otel
Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe, TV, Cuptor
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Nu
Mobilat: Mobilat
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

 Tudor Vladimirescu este un cartier din municipiul Iași, ridicat în anii 1950-1960. În acest cartier se află și campusul studențesc Tudor Vladimirescu, cel mai mare campus studențesc din oraș și unul dintre cele mai mari din România.

Cartierul are aproximativ 15.000 locuitori, la care se adaugă 10.000 de studenți. În ultimul deceniu, cartierul a cunoscut o evoluție deosebită în principal datorită construirii primului mall din municipiu, Iulius Mall.

În prezent Campusul universitar Tudor Vladimirescu numără 22 de cămine studențești dintre care două pot fi considerate tip hotel, datorită dotărilor de care dispun. Campusul se află în proprietatea Universității Tehnice Gh. Asachi.

Sursa Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9765 RON

1 USD= 4.6373 RON

EUR/USD = 1.0731

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator