CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!

185.000 € 

 • Dormitor3
 • Bai2
 • 100 m2

Actualizat la: 11 Iunie 2024 / 982 afisari

Cod oferta: 32733

CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
CENTRAL - BLOC NOU - Apartament cu 3 camere + 2 bai, decomandat, 100 mp!
Camere:3
S. totala:100 mp
Etaj:8
Nr. bai:2
Compartimentare:decomandat
Zona:Podu Ros
Reper:Piata Unirii
Stare:
Tip Constructie:

COMPLEX REZIDENTIAL NOU! Apartament cu 3 camere, 2 bai, cu un termen de predare imediat
Achizitie sigura direct de la dezvoltator, comision 0%
 

Bine ați venit într-o oază de rafinament și confort, situată în inima unui complex rezidențial nou, care redefineste standardele luxului și eleganței. Acest apartament cu 3 camere și 2 băi este o reprezentare perfectă a stilului de viață modern și sofisticat.

La intrarea în apartament veți fi întâmpinați de un hol generos, care se deschide către un living spațios și luminos. Designul interior impecabil este completat de finisaje de cea mai înaltă calitate, iar ferestrele mari permit luminii naturale să inunde încăperea, creând o atmosferă luminoasă și plăcută.

Caracteristici principale:

 • Living luminos: O atmosferă primitoare vă întâmpină în living, unde lumina naturală strălucește prin ferestrele mari, conferind o senzație de spațiu și confort. Designul deschis integrează perfect zona de living cu cea de dining, creând un mediu ideal pentru relaxare și socializare.

 • Bucătărie inchisa

 • Dormitoare relaxante: Cele 2 dormitoare sunt spațioase și luminoase, oferind un refugiu confortabil pentru odihnă și relaxare.

 • Băi elegante: Cele 2 băi sunt finisate cu materiale de înaltă calitate și dotate cu accesorii moderne. Finisajele elegante și atenția la detalii creează o atmosferă de lux și confort în fiecare baie.

 • Balcon privat: Un balcon privat oferă un spațiu perfect pentru a vă bucura de aerul proaspăt și de priveliștile încântătoare, fie că savurați o ceașcă de cafea dimineața sau vă relaxați după o zi lungă.

 • Dotări suplimentare: Apartamentul beneficiază de sistem de climatizare centralizată, parcare subterană securizată și acces la facilitățile exclusiviste ale complexului rezidențial, cum ar fi spațiile verzi amenajate și zonele de recreere.

 • Fotografiile sunt cu titlu de prezentare!

 • Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0753 950 950.

Acces internet: Cablu, Fibra optica, Wireless
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Balcon deschis
Bucatarie: Deschisa
Calorifere: Aluminiu
Contorizare: Apometre, Contor caldura, Contor gaz
Destinatie: Locuinta
Dotari: Scara interioara, Aer Conditionat, Interfon
Electrocasnice: Fara
Ferestre: Termopan
Geam baie: Nu
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Mobilat: Partial
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Paza, Administrare, Supraveghere video
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Caramida
Usa intrare: Metal
Usi: PVC
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Supermarket, Fastfood, RATB, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Trafic Pietonal, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Mall

 Etimologie
Și-a luat numele de la podul cu același nume care traversează râul Bahlui. Podul datează cel puțin din secolul al XVIII-lea, fiind inițial din lemn, pentru ca în anii 1835-1836 să fie ridicat, din porunca domnului Mihail Sturdza, din piatră.


Cartierul Podu Roș din Iași
Legendele Podu Roșu
În mai toate orașele mari întâlnim nume de străzi sau de cartiere care au în componenta lor o trimitere către un curs de apă. Uneori însă, explicarea numelor este destul de complicată. Astfel, dacă în cazurile Podu de Fier și Podu de Piatră există dovezi materiale ale existenței unor poduri construite din materialele respective, Podu Roșu a dat naștere, de-a lungul timpului, unor adevărate legende urbane. Astfel, s-a scris că numele ar proveni de la numeroasele cârciumi și bordeluri din zonă. Pentru că bordelurile aveau perdele roșii și felinare de aceeași culoare, s-a presupus că roșul dominant pe timp de noapte a dat numele de Podu Roșu. O altă explicatie este legată de culoarea râului Bahlui, pentru că, în apropiere, ar fi existat un loc de execuție iar apa se colora in roșu la fiecare decapitare. Totuși, în epocă aveau “privilegiul” de a fi decapitați doar boierii, oamenii de rând fiind spânzurați.

Podu Roșu, de la balustrade
Specialiștii în toponimie au rezolvat, însă, misterul numelui Podu Roșu. Astfel, profesorul Mircea Ciubotaru a publicat in Anuarul Institutului “Pillipide” un material prin care contestă, cu argumente științifice, legendele care circulă în jurul acestui nume. “Un magistrat ieșean din perioada interbelică încerca explicația denumirii Podu Roșu, presupunând că aceasta s-ar datora faptului că pe ulița care cobora de la Curtea Domnească spre Bahlui (strada Palat de astăzi) erau încă din secolul al XVIII-lea casele prostituatelor, identificate prin perdele rosii la ferestre. Intuiam că explicația este eronată, dar acum avem dovada certa ca asemenea denumiri nu sunt metaforice, ci sunt motivate chiar de culorile menționate (de regulă, roșu și verde). Un dosar cuprinzând «Acta banilor cheltuiți pentru zugrăvitul parmaclâcurilor de la poduri pe drumul ostenesc» (1828-1834) este decisiv pentru înțelegerea motivației acestor hodonime: balustradele metalice ale podului erau vopsite în roșu”, notează Mircea Ciubotaru. Așadar, documentele din Arhiva Națională confirmă ca numele Podu Roșu a fost atribuit podului de peste Bahlui doar din simplul motiv că acesta era... vopsit în roșu.

Geografie
Situat în partea de sud a orașului.

Sursa:Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9771 RON

1 USD= 4.6576 RON

EUR/USD = 1.0686

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator