Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro

2.500 € 

  • Dormitor1
  • Bai1
  • 150 m2

Actualizat la: 17 Mai 2023 / 266 afisari

Cod oferta: 29236

Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Spatiu Comercial\Birouri Palas Mall - 2500 euro
Zona:Podu Ros
Reper:Palas Mall

 Propun spre inchiriere Spatiu Comercial langa Palas Mall - 2500 euro.
Spatiul este situat intr-o zona centrala, cu vad, 25 locuri de parcare si acces facil la mijloacele de transport in comun dar si spre zonele de interes ale orasului.
Locația are contorizare separată la energia electrica iar încălzirea si aerul condiționat este centralizat si se plătește la suprafața închiriată .
Spațiul se pretează pentru diverse activități fiind la parter cum ar fii magazine,sali de fitness,birouri IT sau orice fel de activitate care implica interacțiune cu oamenii.
Clădirea este monitorizata video, are accesul controlat prin cartele la intrare ,este conectata la toate utilitatile și se eliberează factura pentru orice suma de bani achitata de chiriasi.
Pretul chriei lunare este de 2500 euro + o luna garantie, care se returneaza la incetarea contractului de inchiriere.
Disponibilitate imediata!!!

Acces Spatii: Marfa, Auto, Pietonal, Acces Stradal
Acoperis: Lindab
Calorifere: Fonta, Aluminiu
Dispunere Spatii: Intrare separata, Open space
Dotari Birouri: Fatada de sticla, Interfon, Telefon, Spoturi, Sistem alarma, Internet, Jaluzele, Senzor incendii, Parcare sistematizata
Ferestre Casa: Term. PVC
Incalzire Casa: Centrala Termica, Centrala proprie
Materiale: Caramida Porotherm
Mobilat Spatii: Office
Pereti: Lavabil, Faianta
Plansee: Beton Armat
Podele: Gresie, Parchet, Marmura, granit
Servicii birouri: Supraveghere video, Paza, Administratie
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Asfaltate
Structura Casa: Beton
Usi: Lemn, PVC
Utilitati: Canalizare, Apa, Curent, Gaz
Vecinatati Spatii: RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Supermarket, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Hotel

 Etimologie
Și-a luat numele de la podul cu același nume care traversează râul Bahlui. Podul datează cel puțin din secolul al XVIII-lea, fiind inițial din lemn, pentru ca în anii 1835-1836 să fie ridicat, din porunca domnului Mihail Sturdza, din piatră.


Cartierul Podu Roș din Iași
Legendele Podu Roșu
În mai toate orașele mari întâlnim nume de străzi sau de cartiere care au în componenta lor o trimitere către un curs de apă. Uneori însă, explicarea numelor este destul de complicată. Astfel, dacă în cazurile Podu de Fier și Podu de Piatră există dovezi materiale ale existenței unor poduri construite din materialele respective, Podu Roșu a dat naștere, de-a lungul timpului, unor adevărate legende urbane. Astfel, s-a scris că numele ar proveni de la numeroasele cârciumi și bordeluri din zonă. Pentru că bordelurile aveau perdele roșii și felinare de aceeași culoare, s-a presupus că roșul dominant pe timp de noapte a dat numele de Podu Roșu. O altă explicatie este legată de culoarea râului Bahlui, pentru că, în apropiere, ar fi existat un loc de execuție iar apa se colora in roșu la fiecare decapitare. Totuși, în epocă aveau “privilegiul” de a fi decapitați doar boierii, oamenii de rând fiind spânzurați.

Podu Roșu, de la balustrade
Specialiștii în toponimie au rezolvat, însă, misterul numelui Podu Roșu. Astfel, profesorul Mircea Ciubotaru a publicat in Anuarul Institutului “Pillipide” un material prin care contestă, cu argumente științifice, legendele care circulă în jurul acestui nume. “Un magistrat ieșean din perioada interbelică încerca explicația denumirii Podu Roșu, presupunând că aceasta s-ar datora faptului că pe ulița care cobora de la Curtea Domnească spre Bahlui (strada Palat de astăzi) erau încă din secolul al XVIII-lea casele prostituatelor, identificate prin perdele rosii la ferestre. Intuiam că explicația este eronată, dar acum avem dovada certa ca asemenea denumiri nu sunt metaforice, ci sunt motivate chiar de culorile menționate (de regulă, roșu și verde). Un dosar cuprinzând «Acta banilor cheltuiți pentru zugrăvitul parmaclâcurilor de la poduri pe drumul ostenesc» (1828-1834) este decisiv pentru înțelegerea motivației acestor hodonime: balustradele metalice ale podului erau vopsite în roșu”, notează Mircea Ciubotaru. Așadar, documentele din Arhiva Națională confirmă ca numele Podu Roșu a fost atribuit podului de peste Bahlui doar din simplul motiv că acesta era... vopsit în roșu.

Geografie
Situat în partea de sud a orașului.

Sursa:Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9633 RON

1 USD= 4.6099 RON

EUR/USD = 1.0767

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator