Ansamblul rezidential Copou Garden Residence Iasi

Actualizat la:    / 7405 afisari

Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil

Consultant

Stil Imobil

0753 950 950

Copou Garden Residence
Cunoasteti vorba: "Acasa este acolo unde te simti bine, impreuna cu familia."

De la aceasta idee se inalta si noul complex imobiliar din Copou care va cuprinde spații de locuire colectivă, spații pentru dotări și servicii, spații de parcare a autovehiculelor, adăposturi de apărare civilă, depozitări, precum și un spațiu central de tip parc pentru petrecerea timpului în aer liber cum ar fi: spații verzi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale.

Complexul va cuprinde:
-1120 de Apartamente realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import, astfel acoperind toate dorintele viitorilor proprietari.
-1250 Locuri parcare din care 1050 parcari subterane si 200 la nivelul solului, astfel spatiile verzi vor si protejate.
-1120 de balcoane - fiecare apartament va benefia de un balcon generos pentru o priveliste superba atat spre interior cat si spre exteriorul complexului.

*Ne dorim sa creeam o comunitate moderna si sa oferim siguranta oamenilor ce se vor muta in casa noua.
**Complexul este realizat intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, lasand o suprafata impresionanta de spatii verzi.
***Dorim sa cream un loc de joaca sigur si supravegheat, unde parintii sa isi poate lasa copiii fara nici o grija, sa se bucure de spatii verzi si jocuri interactive (trambuline, castele gonflabile, tobogane, etc.).
****Zonele verzi mentionate sunt amenajate cu gazon, plante si vegetatie gandite pentru siguranta si confortul copiilor vostri.

Oferte in ansamblu