Ansamblul rezidential ATRIUM RESIDENCE Iasi

Actualizat la:    / 4077 afisari

Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil
Stil Imobil

  Va prezentam un complex rezidential nou Atrium Garden localizat in zona Popas-Pacurari care imbina cu success urmatoarele beneficii:

1. Parcul verde amenajat, de 1200 mp
Știm că adevărata viață începe „acasă”. La Atrium Garden, acest „acasă” nu înseamnă doar un spațiu interior gândit și proiectat cu grijă, ci înseamnă și un generos spațiu verde, care îți aduce o multitudine de beneficii, atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și al celei mentale. Știm cât de mult contează să te poți bucura de o zonă verde, unde să îți lași copiii să zburde (în siguranță, și nu printre mașini parcate…), unde să te relaxezi sau să faci mișcare!

2. Confort sporit și design modern

Apartamentele din complexul Atrium Garden au fost compartimentate inteligent, astfel încât să respecte trei nevoi esențiale:
-să fie spațioase și luminoase, oferind un grad mai mare de confort, dar și un design elegant, modern;
-să fie decomandate (deja știm ce se întâmplă în locuințele care au bucătăriile open space cu livingul…);
-să respecte nevoia de intimitate (toți pereții interiori sunt construiți din cărămidă, pentru o bună izolare fonică).

3. Zona aerisită
Ne-am gândit să venim cu o alternativă pentru cei care s-au săturat de cartierele aglomerate, străzile înguste, numărul limitat de locuri de parcare și, în general, atmosfera sufocantă. Se poate și altfel. Spre exemplu, să locuiești într-un complex rezidențial cu spații verzi, ferit de poluarea orașului, cu locuri de parcare destule pentru fiecare familie în parte și, mai ales, cu „acces liber” la cer. Da, chiar ne dorim uneori să ne bucurăm de apusul sau răsăritul soarelui, sau pur și simplu să privim stelele în nopțile calde de vară!

4. Acces facil la infrastructura de transport
Dacă te întrebi cum rezolvi problema transportului, zi de zi, atunci îți dăm o veste bună. Complexul Atrium Garden este poziționat la 10 minute de centrul Iașului și la 2 minute distanță de Popasul Păcurari. Astfel, beneficiezi de acces facil la drumul european E58, prin intermediul celor două străzi (asfaltate și foarte bine întreținute) care duc către complex.

Locația este, de asemenea, foarte accesibilă și prin rețeaua de transport public (traseele de autobuz 20 și 30b).

Un alt mijloc de transport în comun este microbuzul asigurat de Primăria Locală Valea Lupului, care circulă din 30 în 30 de minute, având stația situată la 200 de metri de complexul Atrium Garden.


5. Siguranța
Și pentru că acasă însemnă inevitabil și siguranță, ansamblul Atrium Garden beneficiază de supraveghere video 24/24h și pază umană permanentă, accesul auto fiind restricționat atât în zona de agrement, cât și în incinta complexului. Întreg ansamblul beneficiază de iluminat ambiental. Un alt beneficiu (special pentru părinți) va fi și videointerfonul conectat cu spațiul de joacă al copiilor.

Oferte in ansamblu