AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU, 56800 EURO

64.500 € 

  • Dormitor1
  • Bai1
  • 37 m2

Actualizat la: 17 Ianuarie 2022 / 135 afisari

Cod oferta: 24340

AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU,  56800 EURO
AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU,  56800 EURO
AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU,  56800 EURO
AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU,  56800 EURO
AP 1 CAM, NOU, MUTARE IMEDIATA, TUDOR VLADIMIRESCU,  56800 EURO
Camere:1
S. totala:39 mp
Etaj:3
Nr. bai:1
Zona:Tudor Vladimirescu
Reper:PARC
Stare:
Tip Constructie:

 Apartament cu 1 camera, nou, situat la 5 minute de Iulius Mall, 5 minute de Palas Mall, 4 statii de UMF, finisaje de lux, dotat cu: centrală termică ,gresie, faianță, parchet import ; baie  utilata si mobilata, aer conditionat, imobilul izolat exterior, etc
Imobilul este situat intr.o zona semicentrala si este inconjurat de foarte multe spatii vezi si locuri de joaca pentru copii.
Ideal amplasat cu acces imediat catre supermarket, statie pentru mijloacele de transport in comun, centre comerciale, facultati, piata, gradinite, scoli, etc.
Imobilul are o structura pe cadre, cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm Austrotherm, lifturi Kleemann silentioase si finisaje premium: cada sau cabina de dus, jacuzzi (optional), baie mobilata si dotata, usi de interior import, tamplaria PVC Rehau 80mm TRIPAN, centrala termica, interfon.

Unitatile locative sunt realizate dupa ultimele standarde, cu finisaje premium de import si balcoane inchise pentru un confort termic ridicat, din punct de vedere estetic si arhitectural dorindu-se realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei și a simplitatii fațadelor blocurilor de locuințe obișnuite, totodata pentru rezidentii complexului fiind puse la dispozitie si locuri de parcare supraterane, contra cost.
Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie, in zona aflandu-se unele dintre cele mai importante spitale si clinici ale orasului: Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, Spitalul Clinic de Urgenta Nicolae Oblu, clinica privata MedLife, atragand un numar considerabil de chiriasi ce profeseaza in domeniul sanitar. Unitatile locative se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile.Atentie!
Daca achizitionati prin intermediul STIL IMOBIL beneficiati de:
- garantia unui contract transparent si sigur;
- garantia celui mai bun pret negociat cu proprietarul;
- suport garantat pe tot parcursul colaborarii in alegerea celei mai bune decizii ;

Acces: Fata
Acces internet: Fibra optica
Balcoane: Modificat
Bucatarie: Deschisa
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Ferestre: Termopan
Geam baie: Nu
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Administrare, Supraveghere video, Curatenie
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Mijloace de transport in comun
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Metal
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaz, Curent
Vecinatati Spatii: Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Banca, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Hotel, Scoala/gradinita, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Centru universitar
Vedere: Fata

 Tudor Vladimirescu este un cartier din municipiul Iași, ridicat în anii 1950-1960. În acest cartier se află și campusul studențesc Tudor Vladimirescu, cel mai mare campus studențesc din oraș și unul dintre cele mai mari din România.

Cartierul are aproximativ 15.000 locuitori, la care se adaugă 10.000 de studenți. În ultimul deceniu, cartierul a cunoscut o evoluție deosebită în principal datorită construirii primului mall din municipiu, Iulius Mall.

În prezent Campusul universitar Tudor Vladimirescu numără 22 de cămine studențești dintre care două pot fi considerate tip hotel, datorită dotărilor de care dispun. Campusul se află în proprietatea Universității Tehnice Gh. Asachi.

Sursa Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.944 RON

1 USD= 4.3296 RON

EUR/USD = 1.1419

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator