Cod oferta: 20759 Data actualizare: 1 Iunie 2020   

Galata, Garsoniera, Ideal Investitie, 29.500 euro 29.500 €  Accepta prima casa Calculator rate


Detalii oferta

Cod oferta: 20759
Zona: Galata
Reper: Gara Internationala
Tip apartament: open-space
Suprafata: 23 mp
An constructie: 1981
Camere: 1
Etaj: 1/4
Nr. bai: 1

Utilitati si dotari

Acces: Fata
Acces internet: Fibra optica
Balcoane: Balcon deschis
Bucatarie: Deschisa
Calorifere: Aluminiu
Electrocasnice: Cuptor, Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe
Ferestre: Termopan
Geam baie: Nu
Incalzire: Termoficare
Interfon: Da
Lift: Nu
Mobilat: Mobilat
Podele: Parchet
Servicii: Administrare, Supraveghere video
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Lemn
Vecinatati Spatii: RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Descriere apartament

Daca sunteti in cautare de o garsoniera, cu o locatie superba pentru a locui sau pentru a face o investitie, atunci ati gasit oferta perfecta. Va recomand sa puneti mâna pe telefon, sa formati numarul 0753.950.950 si sa programati o vizonare.

Detalii :

  • Adresă : strada Vasile A. Urechia, Nicolina, mun.Iasi
  • Suprafață : 24 mp
  • Dotări : Ușă metalică, gresie, faianță, parchet, geamuri termopan, calorifere, bucătărie si living mobilat, baie utilata
  • Balcon : Da
  • Etaj : 1 din 3
De ce ati procura acest imobil?
  • cel mai bun raport pret/calitate/zona
  • va puteti muta imediat dupa ce semnam actele la notariat
  • in raza de 300m aveti totul necesar (statie autobuz, market, farmacie, frizerie, etc.)
  • datorita pozitiei apartamentului vara nu sunteti sufocati de caldura razelor solare (ceea ce este o problema majora pentru proprietari sau chiriasi)
In cazul in care aceasta proprietate nu corespunde criteriilor dumneavostra de cautare, ma puteti contacta la numarul 0753.950.950 pentru a va expune cerintele si o sa va ajut sa va gasiti imobilul potrivit.

Despre Galata

Etimologie
Denumire preluată după numele unei suburbii în Constantinopole.

Geografie
Cartierul Galata se află în partea de sud a orașului, pe una din cele 7 coline legendare ale Iașului, Galata. Prin el trec râurile Nicolina și Bahlui.

Istoric
Așezat la poalele dealului cu același nume, pe care s-a ridicat în secolul XVI mănăstirea Galata, împărțit de strada Galății în alte două cartiere mai mici, Galata 1 și Galata 2, Cartierul Galata a fost construit între anii 1975 și 1980, pe locul unde altădată existau locuințe insalubre și un câmp unde pășunau animalele locuitorilor din zonă.

Existența, Statiunii balneo-climaterice Nicolina, unitate ce aparține Mănăstirii Galata, a monumentului ridicat în cinstea eroilor din primul război mondial, precum și dotările materiale consistente, oferă locuitorilor condiții de trai și recreere dintre cele mai bune.

În trecut, râurile Bahlui și Nicolina formau o mlaștină la poalele dealului Galata, care se întindea până la mănăstirea Galata. Mlaștina a fost secată datorită expansiunii orașului, aici existând acum bogate resurse de nămol și izvoare cu un conținut ridicat de sulf.

Aceste resurse au fost fructificate prin construirea unui complex balnear numit Nicolina, băile de aici având cel mai mare conținut de sulf din Europa.Pe timp de vară, plajele pentru tratament seamănă cu litoralul românesc din cauza sutelor de persoane ce vin aici. Plajele sunt împărțite în zone pentru barbați și pentru femei, aceste zone fiind limitate de un gard înalt.

Stațiunea, situată în imediata vecinatate a cartierului, organizată în 1980, cunoscută și ca „Băile Purcica”, este o stațiune balneară de oferă tratamente cu apă sulfuroasă, supranumită „apa tinereții veșnice”. Ape cu aceeași concentrație de sulf mai există și în Caucaz, fără a fi însă folosite în scop terapeutic.

Mulțumită amplasării cartierului, acesta fiind izolat de zona centrală a orașului prin calea ferată și răul Bahlui, în cartier se găsesc foarte multe locuințe ale oamenilor înstăriți, ce doresc să stea departe de agitația orașului.

În cartierul Galata se află și Spitalul Clinic de Recuperare ridicat în 1978, spital care beneficază nemijlocit de serviciile stațiunii balneare Nicolina, și policlinica pentru sportivi.

Un lucru interesant de știut ar fi că, la poalele dealului Galata, își face loc râul Nicolina, râu ce curge în sens invers sensului de rotație al Pământului.

Cartierul Galata are ca și cartiere învecinate cartierele Nicolina-CUG și Mircea cel Bătrân.

Transport
Autobuz: 30, 30B

Sursa Wikipedia

Contacteaza agentul

PATRASCA VLADISLAV
Nume: PATRASCA VLADISLAV
Functie: Junior Broker
Telefon: 07.. afiseaza telefon
Email: vladislav@stilimobil.ro
 (1 pareri)
Adauga parerea ta
Vezi pareri agent
captcha
Sunt de acord cu Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Galata, Garsoniera, Ideal Investitie, 29.500 euro
29.500 €  Accepta prima casa Calculator rate Cere detalii