Știm de ce este nevoie pentru a le oferi succesul clienților noștri. Pentru noi este destul de simplu: este o combinație între ceea ce facem și modul în care o facem. Ne străduim în mod constant să obținem cele mai bune rezultate și să depășim așteptările clienților. Agenția imobiliară Stil Imobil oferă o gamă completă de servicii profesionale: suntem extrem de încrezători în succesul intermedierii unei tranzacții de vânzare, cumpărare sau închiriere, până la consultanța imobiliară, juridică și financiară, în ceea ce privește achiziția și administrarea proprietăților.
Stil Imobil te va ajuta pe tot parcursul procesului de vânzare. Vom oferi consultanță având în vedere:

Prețul

Stabilirea incorectă a prețului pentru casa dumneavoastră este cea mai frecventă greșeală. În cazul în care casa are un preț prea mare, va face ca alte proprietăți să fie mai bine valorificate și va face mai degrabă să ajute vecinul să vândă casa lui, în loc de a ta. Dacă prețul este prea mic, vei putea sfârși fără a obține un profit. A pune prețul corect asupra unei proprietăți pentru vânzare, este o artă care depinde de multe aspecte, cum ar fi o bună cunoaștere a pieței imobiliare, condițiile casei, cât și locația. Stil Imobil, va avea în vedere toți factorii când va întocmi strategia de preț.

Pregătirea proprietății

A doua cea mai întâlnită greșeală este faptul că proprietarii nu își pregătesc locuința pentru a fi vândută. Atunci când un cumpărător observă neglijența, poate să-l facă să se întrebe despre alte potențiale probleme. Prea multă dezordine, alegerile proaste de decorare sau fațada casei învechite pot determina alegerile cumpărătorului. Stil Imobil, va identifica rapid aceste probleme și va veni cu soluții pentru a obține cele mai bune rezultate.

Marketing

Marketingul eficient este un al treilea factor care adesea este slab valorificat. Stil Imobil, va face din asta o prioritate, iar strategiile noastre de marketing și promovare te vor ajuta sa obții vizibilitate pe piața imobiliară pentru a ajunge în cel mai scurt timp la finalizarea procesului tranzacțional.

Expunerea

Stil Imobil se va axa pe un mix de publicitate tradițional și online, prin procese complexe de evaluare, analiză și selecție.

Atenția la detalii

În cele din urmă, mulți proprietari de case fac greșeala de a nu cădea de acord asupra detaliilor importante ale unei vânzări, înainte de a primi o ofertă. Pentru a preveni acest lucru, Stil Imobil va lucra cu tine în avans pentru a determina lucruri precum veniturile nete necesare din vânzare, data ideală de închidere a contractului, propunerile și compromisurile pe care ești pregătit să le faci pentru a duce tranzacția la bun sfârșit.

Facem asta de 20 de ani la cel mai înalt nivel iar recenziile pozitive ale clienților noștri reprezintă cartea noastră de vizită. Alege ce e mai bun pentru tine alături de adevărați profesioniști!

STIL IMOBIL – Cheia ta este la noi!