Ce reprezintă pentru noi o CASĂ? Un spațiu în care să ne simțim relaxați, primitori, confortabili sau prietenoși cu cei din jur, un spațiu care ne destinde de fiecare dată, elimină stresul cotidian, martorul nostru la toate activitățile plăcute, clipele de fericire, locul care spune despre noi povești reale, cu ferestre și uși deschise, décor, design și texturi. Toate adunate și puse în orice ordine dorim noi, acasă reprezintă o alegere pe care o faci de multe ori pentru tot parcursul vieții.

Astăzi vom aduce în discuție ansamblurile rezidențiale cu apartamente noi cu spații ample sau cu posibilități extinse de personalizare, aspecte referitoare la preferințele oamenilor sau trendurile actuale.

Ce tipuri de locuințe și ansambluri rezidențiale sunt incluse în portofoliul nostru?
Pentru că ne dorim să rămânem în continuare un partener de încredere pentru clienții noștri, Stil Imobil, și-a conturat de-a lungul timpului o filosofie de brand axată pe valori și principii precum profesionalism, implicare și respect. Astfel, echipa noastră se asigură că orice proprietate din portofoliul agenției îndeplinește criterii bazate pe niște relații strânse de încredere, atât la inițierea tranzacțiilor cât și după acestea iar sprijinul acordat pe tot parcursul procesului și dedicarea pentru clienți vor reprezenta importanta noastră carte de vizită pe viitor și în procesul amplu de dezvoltare al companiei.
Ansamblurile rezidențiale intermediate de agenția noastră Stil Imobil sunt amplu verificate printr-un ansamblu de criterii, ce vizează nevoile principale ale cumpărătorilor, iar ofertele care nu sunt în concordanță cu viziunea și valorile companiei sunt respinse în procesele de colaborare iar acestea nu sunt prezentate clienților.

Care sunt principalele criterii de evaluare în achiziția unei locuințe dintr-un ansamblu rezidențial?

Stabilirea nevoii

Când plănuiești să achiziționezi o locuință este foarte important să afli ce îți dorești, dar mai ce știi sigur că nu îți place iar fiecare concluzie să o transmiți și consultantului imobiliar ca acesta să poată să-ți ofere soluții personalizate pe baza preferințelor tale. În cazul în care deții un anumit buget în care dorești să te încadrezi atunci când cumperi o locuință, localizarea acesteia pe hartă, numărul camerelor, etajul la care este poziționată, atunci cu siguranță aceste aspecte trebuie să i le oferi și consultantului imobiliar. De aceea un consultant imobiliar va piatra de temelie în tot acest proces iar relațiile cu acesta trebuie să fie deschise axate pe nevoile și preferințele tale. Cu cât îi vei oferi mai multe informații despre ceea ce îți dorești cu atât va fi mai clar ce cauți iar acesta va veni cu soluții sustenabile pentru tine și cu o ofertă ideală care te va scuti de timp important și care nu va pune în pericol în niciun fel ratarea tranzacției.

Construcția
Stil Imobil colaborează cu diverși dezvoltatori imobiliari, iar primul pas în colaborarea cu aceștia, este dat de asigurarea calității construcției, a materialelor utilizate, a finisajelor implicate și chiar a comunicării cu orice client interesat. Din experiența dobândită de-a lungul timpului în domeniul imobiliar cunoaștem că dezvoltatorii cu renume sunt extrem de interesați de reputația clădită tot în timp, și de care adesea depinde nu doar de execuția unui singur proiect, ci foarte mult de un model rezistent și durabil de construcție cu istoric. Din acest motiv alegem să lucrăm și să colaborăm cu dezvoltatorii imobiliari recunoscuți pe plan local sau național, a căror calitate și promisiune este validată și regăsită în portfoliul lor de proiecte. De asemenea, agenția noastră participă la un proces de documentare în profunzime referitor la eficiența termică a locuinței, gradul de izolare internă a apartamentulul și externă a blocului, concepem scenarii diverse de consum energetic și de fiecare dată venim cu soluții sustenabile și optime de eficientizare.

Poziționarea pe hartă
Când plănuim vizionarea unui ansamblu rezidențial, un aspect căruia îi acordăm o deosebită importanță, este referitor la zona în care se construiește proiectul. Știm că poziționarea în zone limitrofe poate reprezenta un avantaj exprimat prin costuri mai mici dar și un mediu mai puțin poluat și un loc mai liniștit. În același timp, cum am menționat și mai sus, oferim clienților de fiecare dată soluții de eficientizare a resurselor și doresc ca deplasarea dintre punctele de interes să fie rapidă și orientată în zonele centrale. Astfel le propunem soluții optime.

Avantaje specifice

Cele mai multe dintre apartamentele noi, construite în ansambluri rezidențiale, prezintă un set de beneficii foarte importante. Marea majoritate sunt proiectate cu o suprafață mai generoasă, gândite să satisfacă locatarul modern și ca acesta să se bucure de spațiu și confort în aceași timp. Totodată echipate cu dressing-uri sau spații de depozitare ample, design-uri minimaliste și finisaje premium, parcări subterane, vitraje mari, apartamentele sau garsonierele din ansamblurile rezidențiale sunt ideale pentru cei ce vizează aceste caracteristici. Însă nu toate apartamentele beneficiază de tot acest cumul de atribute, dar în cazul în care ele reprezintă aspecte esențiale în procesul unei eventuale tranzacții, consultanții Stil Imobil, vor ghida clientul spre alegerea opțiunii ideale.

Bugetul

Orice tranzacție imobiliară chiar dacă are la bază o ofertă într-un ansamblu rezidențial sau face parte dintr-un bloc de apartamente vechi, poate atrage după ea costuri suplimentare de întreținere exprimate prin ineficiență energetică, finisaje care nu acordă o bună izolare locuinței. În măsura în care o construcție nouă respectă standardele de eficiență termică, pe termen lung, costurile de întreținere devin o economie vizibilă. De partea cealaltă, confortul și relaxarea implică și ele costuri (întreținerea spațiilor verzi, a locurilor de joacă, serviciile de pază sau de supraveghere video.

Astfel, referitor la procesul de achiziție al unui imobil, clientul trebuie să analizeze potențialul de cumpărare în raport cu seria completă de avantaje: alegerea finisajelor, mediul ambiental nou, tehnologia și inovația, posibilitatea de a urmări graficul și planul de construcție, posibilitatea alegerii gradului de înălțime (etaj), orientarea apartamentului în funcție de punctele cardinale pentru asigurarea unui confort termic desăvârșit în toate sezoanele. Desigur, toate aceste aspecte trebuie să fie discutate cu un consultant imobiliar din cadrul Stil Imobil, ce va veni cu recomandări și sugestii conforme cu nevoile lui.

Știm că achiziția unei locuințe implică emoții, idealuri,vise și nu în ultimul rând resurse. Tocmai de aceea, echipa noastră de consultanți Stil Imobil va fi mereu pregătită să vă răspundă cu idei, sfaturi și soluții fiecărei cerințe indicate de tine.