Cu o experiență vastă în sectorul tranzacțiilor imobiliare, Stil Imobil a redefinit conceptul de tranzacționare de profil pentru fiecare dintre clienții săi din portofoliu (cumpărători, vânzători, dezvoltatori imobiliari). Cunoaștem ingredientele unor parteneriate de succes și cum să mulțumim fiecare client care ne trece pragul de aceea prioritatea noastră este să oferim cele mai calitative și sustenabile soluții.

Deseori visați la un confort optim, la clipe de liniște, la momente de fericire în cadrul familiei și nu în ultimul rând siguranță iar cu noi puteți beneficia în totalitate de o locuință care să întrunească așteptările dumneavoastră unde să vă simțiți ca acasa. Pentru noi o casă dincolo de un proces intermediar imobiliar reprezintă un sentiment indescriptibil. Atunci când căutați un loc frumos, noi te ajutăm să descoperi fericirea între proprii pereți. Perseverența de care am dat dovadă în parcursul nostru încă de la înființare, responsabilitatea cu care plecăm la drum de fiecare dată în raport cu cerințele clienților și profesionalismul întregii echipe, ne-au teleportat în pragul celor mai bune rezultate obținute, mii de zămbete de fericire oferite clienților noștri, parteneriate durabile cu dezvoltatori .

De ce Stil Imobil?
Vă oferim o gamă completă și diversificată de servicii profesionale imobiliare la cele mai înalte standarde ale pieței precum inițierea și susținerea a întregului proces de vânzare-cumpărare a proprietăților și o consultanță optimă în domeniul juridic, financiar și economic, de la cea mai ambițioasă, profesionistă și perfecționistă echipă de consilieri.

Pornind de la avantajele platformei noastre web www.stilimobil.ro, beneficiați de acces permanent la oferte actualizate în timp real, la o comunicare facilă și eficientă cu echipa noastră de consultanți și specialiști în arii conexe domeniului imobiliar, pentru ca tranzacțiile să se desfășoare rapid, eficient și conform așteptărilor dumneavoastră.

Considerăm că cel mai important aspect pe care o agenție imobiliară îl poate oferi clienților săi, este accesul la baza de date constituită de-a lungul experienței și a parteneriatelor. De aceea tranzacțiile pot fi inițiate într-un timp record și în parametri optimi tocmai pentru că noi suntem capabili să identificăm conexiunile ideale în procesele de achiziție dintre vânzător și cumpărător. Pentru noi orice e posibil, iar experiența dobândită în timp pe lângă know how –ul imobiliar, am deprins ansamblul uman ceea ce îl reprezintă pe om, nevoile acestuia și motivele care îl fac fericit în alegerea unui cămin.

În cei 20 de ani de activitate, Stil Imobil a devenit una din cele mai importante și prestigioase companii imobiliare din Iași și un reper al profesionalismului fără compromisuri. Astăzi peste 5000 de clienti ne considera astăzi o companie premium de real estate specializată în cele mai exclusiviste și premium proprietăți. Apelând la cunoștințele noastre, expertiza îndelungată din domeniu, informațiile și resursele noastre, vă garantăm cele mai profitabile tranzacții.

Stil Imobil le oferă clienților săi:
 Acces la informații, trenduri și oportunități din piața imobiliară, pentru ca orice decizie să fie însoțită de argumente și informații concrete.
 Consultanță în vederea evaluării prețului de vânzare/închiriere, a profilului clientului ideal, a perioadei de timp în care se poate finaliza o tranzacție de succes.
 Concepte, idei, sfaturi și soluții pentru îmbunătățirea ofertei de tranzacționare, pentru a maximiza șansele fiecărei proprietăți din portofoliu.
 Consultanță în vederea identificării unor soluțiilor optime și durabile, de creștere accelerată a șanselor de tranzacționare.
Noi știm că ....
Atunci când un client decide să tranzacționeze o proprietate, trebuie să cunoască în primul rând, prețurile de piață ale ofertelor similare iar o diminuare a prețului cu 15% poate spori considerabil posibilitatea vânzării. Iar ca această decizie să fie una viabilă și de succes, ea trebuie luată asumat, cu anumite coordonate și cu o implementare specifică, aspecte pe care Stil Imobil le aplică de fiecare dată.
Datoria noastră este să informăm clientul, dar mai ales să îi respectăm deciziile și să îl susținem în demersurile ulterioare.

Servicii
EVALUARI CORECTE
O tranzacție rapidă, eficientă și profitabilă pornește de fiecare dată de la o evaluare corectă. În această direcție, analizăm lunar sute de proprietăți și tranzacții procesate pentru a întelege mai bine cursul pieței și evoluția acesteia.

PROMOVARE DE IMPACT
Promovăm în permanență proprietățile clienților noștri și le asiguram o expunere foarte vizibilă pe toate canalele de marketing. De asemenea oferim servicii de promovare personalizată prin intermediul newsletterelor, în presa de specialitate și pe portalurile web de specialitate.

PREZENTARE PROFESIONISTA ONLINE
Datorită platformei online, Stil Imobil vă pune la dispoziție o colecție bogată și diversificată de proprietăți într-un mod concis și profesionist. Astfel dumneavoastră aveți acces la toate detaliile imobilului, puteți selecta eficient ofertele de interes sau să primiți sugestii și recomandări.

NEGOCIERI EFICIENTE ȘI CONTRACTE SIGURE
Consultanții Stil Imobil vă vor susține necondiționat în întregul proces de tranzacționare în care să maximizați potențialul proprietății, prin negocierea celor mai bune condiții și a celui mai rentabil preț. De aceea vă oferim suport de specialitate nu doar în procesul de tranzacție imobiliară ci și post tranzacționare.

Experiența, calitatea serviciilor și profesionalismul de care dăm dovadă în intermedierea tranzacțiilor, ne obligă să urmăm aceeași tradiție pe piața concurențială și să ne auto depășim maximizând doza de fericire regăsită pe chipul oamenilor care colaborează cu noi.