Apartament 4 camere,82mp CUG, et3

88.000 € 

  • Dormitor4
  • Bai2
  • 81 m2

Actualizat la: 19 Noiembrie 2021 / 118 afisari

Cod oferta: 24362

Camere:4
S. totala:81 mp
Etaj:3
Nr. bai:2
Compartimentare:decomandat
Zona:CUG
Reper:Selgros
Stare:
Tip Constructie:

 
Ideal de locuit pentru o familie .
Apartament situat in zona CUG, la bulevard, la 5 minute de Selgros,bloc din 1990, foarte aproape de mijloacele de transport.
Apartamentul este situat la etajul 3 al unei cladiri cu 3/4 etaje, terasamentul este schimbat recent de o firma autorizata, prin obtinerea unei autorizatii, exista posibilitatea de a construi inca un nivel (pentru doritori), instalatia sanitara si electrica inlocuita in totalitate, renovat recent , centrala termica pe gaz schimbata recent ITP 2023.
Usa de la intrare si cele interioare sunt din lemn masiv, tamplaria ferestre si balcon din PVC Schuco. Este compartimentat in 4 camere decomandate cu dubla orientare, cu un hol open space, o bucatarie spatioasa ~ 10mp, 2 bai utilate complet cu zona dus, balcon inchis cu deschidere din living. Dependinte suplimentare: - uscator spatios pe palier, deservit doar de 3 apartamente inchis si utilat. - boxa la subsol in suprafata de 4mp, subsolul este curat si usor accesibil - anexa la intrare unde se pot depozita biciclete sau carut pentru copii. - loc de parcare inchiriat de la primarie. Casa scarii este renovata recent cu usi termopan PVC cu interfon fata/spate, intrarea in spate fiind protejata si cu gard, vecini linistiti, scara curata!In vecinatate aveti acces la mai multe magazine, scoli si alte puncte de interes.

Acces: Laterala
Acces internet: Fibra optica, Wireless
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Termopan
Bucatarie: Inchisa
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Fara
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Nu
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Administrare
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal, Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Metal
Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent
Vecinatati Spatii: RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Hotel, Ultracentral, Central, Parc, Mall, Piata, Centru universitar, Scoala/gradinita, Restaurant/pub
Vedere: Mixta
Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9761 RON

1 USD= 4.6567 RON

EUR/USD = 1.0686

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator