Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro

66.000 € 

  • Dormitor3
  • Bai1
  • 63 m2

Actualizat la: 20 Septembrie 2021 / 136 afisari

Cod oferta: 23870

Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Apartament cu 3 camere, 63mp, Podu Ros, 66000 euro
Camere:3
S. totala:63 mp
Etaj:3
Nr. bai:1
Zona:Podu Ros
Reper:Restaurant Cotnari
Stare:
Tip Constructie:

 Stil Imobil va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, 63 mp, 66000 euro in Podu Ros. 
Apartamentul dispune de 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 baie cu geam, 1 balcon , hol plus o boxa de depozitare pe etaj.
Imobilul este izolat termic exterior/interior, Blocul nu prezinta risc seismic. Este pozitionat la strada principala, 10 minute de mers pe jos pana la Palas. In apropiere gasim:
-  magazinul de constructii;
- market;
- piata;
- restaurant;
- acces facil catre orice punct al orasului.

 Petnru mai multe detalii ma gasiti la numar, 0753 950 950.

Ce primești/castigi lucrand cu noi!


Respect pentru timpul tau pretios – nu ne consideram numarul 1 in domeniu, insa ne straduim si facem tot posibilul pentru a satisface cele mai exigente asteptari si pentru a fi cat mai eficienti in gasirea unei solutii potrivite, fara a pierde timpul dumneavoastra pretios, si nici timpul nostru, la fel de pretios

Expertiză–
activam pe piata imobiliara de peste 19 ani, am facut si facem asta zi de zi, 10 ore pe zi, 6 zile din 7.

Sprijin
– ne consideram consilieri imobiliari, scopul nostru fiind de a identifica si a satisface nevoile clientilor nostri intr-un mod cat mai eficient si punctual

Soluții clare
–venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii concrete personalizate, nu sugestii generale sau ambigue.

Consiliere pertinenta si integrata–
suntem alaturi de dumneavoastra de la prima intalnire, pana la dobandirea calitatii de proprietar a imobilului mult visat, inclusiv sprijin in mod gratuit prin consiliere bancara, privind accesarea unui credit sau a unei solutii de finantare bancara.
   

Acces: Fata
Acces internet: Cablu
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Termopan
Bucatarie: Inchisa
Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior, Interior
Lift: Nu
Mobilat: Mobilat
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

 Etimologie
Și-a luat numele de la podul cu același nume care traversează râul Bahlui. Podul datează cel puțin din secolul al XVIII-lea, fiind inițial din lemn, pentru ca în anii 1835-1836 să fie ridicat, din porunca domnului Mihail Sturdza, din piatră.


Cartierul Podu Roș din Iași
Legendele Podu Roșu
În mai toate orașele mari întâlnim nume de străzi sau de cartiere care au în componenta lor o trimitere către un curs de apă. Uneori însă, explicarea numelor este destul de complicată. Astfel, dacă în cazurile Podu de Fier și Podu de Piatră există dovezi materiale ale existenței unor poduri construite din materialele respective, Podu Roșu a dat naștere, de-a lungul timpului, unor adevărate legende urbane. Astfel, s-a scris că numele ar proveni de la numeroasele cârciumi și bordeluri din zonă. Pentru că bordelurile aveau perdele roșii și felinare de aceeași culoare, s-a presupus că roșul dominant pe timp de noapte a dat numele de Podu Roșu. O altă explicatie este legată de culoarea râului Bahlui, pentru că, în apropiere, ar fi existat un loc de execuție iar apa se colora in roșu la fiecare decapitare. Totuși, în epocă aveau “privilegiul” de a fi decapitați doar boierii, oamenii de rând fiind spânzurați.

Podu Roșu, de la balustrade
Specialiștii în toponimie au rezolvat, însă, misterul numelui Podu Roșu. Astfel, profesorul Mircea Ciubotaru a publicat in Anuarul Institutului “Pillipide” un material prin care contestă, cu argumente științifice, legendele care circulă în jurul acestui nume. “Un magistrat ieșean din perioada interbelică încerca explicația denumirii Podu Roșu, presupunând că aceasta s-ar datora faptului că pe ulița care cobora de la Curtea Domnească spre Bahlui (strada Palat de astăzi) erau încă din secolul al XVIII-lea casele prostituatelor, identificate prin perdele rosii la ferestre. Intuiam că explicația este eronată, dar acum avem dovada certa ca asemenea denumiri nu sunt metaforice, ci sunt motivate chiar de culorile menționate (de regulă, roșu și verde). Un dosar cuprinzând «Acta banilor cheltuiți pentru zugrăvitul parmaclâcurilor de la poduri pe drumul ostenesc» (1828-1834) este decisiv pentru înțelegerea motivației acestor hodonime: balustradele metalice ale podului erau vopsite în roșu”, notează Mircea Ciubotaru. Așadar, documentele din Arhiva Națională confirmă ca numele Podu Roșu a fost atribuit podului de peste Bahlui doar din simplul motiv că acesta era... vopsit în roșu.

Geografie
Situat în partea de sud a orașului.

Sursa:Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9495 RON

1 USD= 4.2188 RON

EUR/USD = 1.1732

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator