Cod oferta: 18996 Data actualizare: 23 August 2019   

APARTAMENT 2 CAMERE TUDOR VLADIMIRESCU 55000 EURO, FARA RISC SEISMIC 55.000 €  Accepta prima casa Calculator rate


Detalii oferta

Cod oferta: 18996
Zona: Tudor Vladimirescu
Reper: IULIUS MALL
Tip apartament: decomandat
Suprafata: 60 mp
An constructie: 1982
Camere: 2
Etaj: parter/4
Nr. bai: 1

Utilitati si dotari

Acces: Fata
Acces internet: Wireless, Cablu
Balcoane: Modificat, Termopan
Bucatarie: Mobilata, Inchisa, Utilata
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Cuptor
Ferestre: Termopan
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior, Interior
Lift: Nu
Mobilat: Mobilat
Pereti: Faianta, Lavabil
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Administrare, Curatenie
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Supermarket, Cinema, Fastfood, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Central, Parc, Mall, Trafic Pietonal, Centru universitar, Scoala/gradinita, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Restaurant/pub
Vedere: Spate

Descriere apartament

 Agentia Imobiliara Stil Imobil va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, foarte spatios, situat in zona Tudor Vladimirescu, la bulevard, pozitionat la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall si 15 min de Palas Mall, avand o suprafata de 50 mp utili + terasa de aprox 20 mp. Apartamentul este dotat cu centrala termică, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta, etc. Dispune de 2 dormitoare, living, bucatarie, baie. Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum apare in fotografii.

Zona in care este pozitionat imobilul ofera numeroase facilitati si acces imediat catre supermarket, statie pentru mijloacele de transport, facultati, piata, gradinite, scoli, etcBloc fara risc seismic.Liber , pret 55000 euro.  Se accepta doar plata cash!Ce beneficii ati avea daca ati achizitiona acest apartament ??- o buna investitie, (se poate obtine o chirie de 350 euro/luna) deoarece este amplasat alaturi de centrul comercial Iulius Mall, in imediata apropiere a Complexului studentesc Tudor Vladimirescu, a facultatilor si a mijloacelor de transport in comun.- pretul apartamentul este garantantat cel mai mic pret din zona, precum si raportul calitate-pret .- ideal daca doriti sa locuiti intr-o zona centrala, dar sa dispuneti in acelasi timp de liniste si spatii verzi in imprejurimi.- daca doriti sa achizitionati un imobil rezistent , din anii 1980, cu structura din beton.  Va asteptam la vizionare!!!


Despre Tudor Vladimirescu

 Tudor Vladimirescu este un cartier din municipiul Iași, ridicat în anii 1950-1960. În acest cartier se află și campusul studențesc Tudor Vladimirescu, cel mai mare campus studențesc din oraș și unul dintre cele mai mari din România.

Cartierul are aproximativ 15.000 locuitori, la care se adaugă 10.000 de studenți. În ultimul deceniu, cartierul a cunoscut o evoluție deosebită în principal datorită construirii primului mall din municipiu, Iulius Mall.

În prezent Campusul universitar Tudor Vladimirescu numără 22 de cămine studențești dintre care două pot fi considerate tip hotel, datorită dotărilor de care dispun. Campusul se află în proprietatea Universității Tehnice Gh. Asachi.

Sursa Wikipedia

Contacteaza agentul

Otilia Marcut
Nume: Otilia Marcut
Functie: Broker
Telefon: 07.. afiseaza telefon
Email: otilia@stilimobil.ro
 (0 pareri)
Adauga parerea ta
captcha
Sunt de acord cu Politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

APARTAMENT 2 CAMERE TUDOR VLADIMIRESCU 55000 EURO, FARA RISC SEISMIC vezi harta
55.000 €  Accepta prima casa Calculator rate Cere detalii