Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar

89.500 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 50 m2

Actualizat la: 28 Mai 2024 / 306 afisari

Cod oferta: 33224

Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Aparrtament 2 camere decomandat , fara risc, etaj intermediar
Camere:2
S. totala:54 mp
Etaj:5
Nr. bai:1
Compartimentare:decomandat
Zona:Podu Ros
Reper:
Stare:
Tip Constructie:

 
ChatGPT
?? Anunț de Promovare ??

?? Apartament 2 Camere - Zona Podu Roș, Rond ??

? Caracteristici Cheie:
?? Model Decomandat
?? Etaj 5 din 7
?? Bloc Fără Risc
?? În Apropiere Școli
?? Supermarket-uri la Doar Câteva secunde  Distanță
?? Semi-mobilat și Utilat

?? Descriere Detaliată:
În căutarea unui nou cămin într-o locație excelentă din zona Podu Roș, Rond? Avem soluția pentru tine! Acest apartament cu 2 camere este o oportunitate unică de a trăi confortabil și de a te bucura de beneficiile unei locații excelente.

? Model Decomandat: Cu un design decomandat, beneficiezi de spațiu generos și o circulație fluidă între camere.
? Etajul 5 din 7: Beneficiezi de o priveliște panoramică asupra orașului, iar scările sau liftul sunt mereu la dispoziția ta.
? Bloc Fără Risc: Locuința se află într-un bloc sigur și bine întreținut, pentru liniștea ta și a familiei tale.
? Educație la Îndemână: Cu școli în apropiere, copiii tăi vor avea acces ușor la educație de calitate.
? Cumpărături Facile: Supermarket-uri și alte magazine sunt la doar câteva secunde distanță, ceea ce face cumpărăturile o plăcere.
? Semi-mobilat și Utilat: Apartamentul vine echipat cu o parte din mobilier și electrocasnice, pregătit pentru a fi locuit imediat.

Nu rata șansa de a locui într-o zonă excelentă, cu acces facil la toate facilitățile de care ai nevoie. Acest apartament este potrivit pentru cupluri, familii sau investitori în căutare de proprietăți cu potențial de închiriere.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, sună acum la numărul nostru de contact. Acesta este momentul tău să te muți într-un cămin confortabil și convenabil în zona Podu Roș, Rond! ??

Balcoane: Modificat
Bucatarie: Inchisa
Destinatie: Locuinta
Electrocasnice: Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe
Ferestre: Aluminiu
Geam baie: Da
Incalzire: Termoficare
Interfon: Da
Lift: Da
Mobilat: Mobilat
Pereti: Faianta, Lavabil
Podele: Parchet, Gresie
Stadiu Finisare: Finisat
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Caramida
Usa intrare: Metal
Vecinatati Spatii: RATB, Autobuz, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Intersectie circulata, Benzinarie

 Etimologie
Și-a luat numele de la podul cu același nume care traversează râul Bahlui. Podul datează cel puțin din secolul al XVIII-lea, fiind inițial din lemn, pentru ca în anii 1835-1836 să fie ridicat, din porunca domnului Mihail Sturdza, din piatră.


Cartierul Podu Roș din Iași
Legendele Podu Roșu
În mai toate orașele mari întâlnim nume de străzi sau de cartiere care au în componenta lor o trimitere către un curs de apă. Uneori însă, explicarea numelor este destul de complicată. Astfel, dacă în cazurile Podu de Fier și Podu de Piatră există dovezi materiale ale existenței unor poduri construite din materialele respective, Podu Roșu a dat naștere, de-a lungul timpului, unor adevărate legende urbane. Astfel, s-a scris că numele ar proveni de la numeroasele cârciumi și bordeluri din zonă. Pentru că bordelurile aveau perdele roșii și felinare de aceeași culoare, s-a presupus că roșul dominant pe timp de noapte a dat numele de Podu Roșu. O altă explicatie este legată de culoarea râului Bahlui, pentru că, în apropiere, ar fi existat un loc de execuție iar apa se colora in roșu la fiecare decapitare. Totuși, în epocă aveau “privilegiul” de a fi decapitați doar boierii, oamenii de rând fiind spânzurați.

Podu Roșu, de la balustrade
Specialiștii în toponimie au rezolvat, însă, misterul numelui Podu Roșu. Astfel, profesorul Mircea Ciubotaru a publicat in Anuarul Institutului “Pillipide” un material prin care contestă, cu argumente științifice, legendele care circulă în jurul acestui nume. “Un magistrat ieșean din perioada interbelică încerca explicația denumirii Podu Roșu, presupunând că aceasta s-ar datora faptului că pe ulița care cobora de la Curtea Domnească spre Bahlui (strada Palat de astăzi) erau încă din secolul al XVIII-lea casele prostituatelor, identificate prin perdele rosii la ferestre. Intuiam că explicația este eronată, dar acum avem dovada certa ca asemenea denumiri nu sunt metaforice, ci sunt motivate chiar de culorile menționate (de regulă, roșu și verde). Un dosar cuprinzând «Acta banilor cheltuiți pentru zugrăvitul parmaclâcurilor de la poduri pe drumul ostenesc» (1828-1834) este decisiv pentru înțelegerea motivației acestor hodonime: balustradele metalice ale podului erau vopsite în roșu”, notează Mircea Ciubotaru. Așadar, documentele din Arhiva Națională confirmă ca numele Podu Roșu a fost atribuit podului de peste Bahlui doar din simplul motiv că acesta era... vopsit în roșu.

Geografie
Situat în partea de sud a orașului.

Sursa:Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9759 RON

1 USD= 4.5755 RON

EUR/USD = 1.0875

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator