Apartament 2 camere, Galata

78.000 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 50 m2

Actualizat la: 29 Martie 2024 / 161 afisari

Cod oferta: 33479

Camere:2
S. totala:60 mp
Etaj:3
Nr. bai:1
Compartimentare:decomandat
Zona:Galata
Reper:Lidl Galata
Stare:
Tip Constructie:

 Descoperiți oportunitatea de a investi într-un apartament cu potențial mare, situat convenabil în apropierea Lidl Galata. Acest apartament cu 2 camere, aflat la etajul 3 al unui bloc construit în 1983, este ideal pentru cei care doresc să personalizeze și să îmbunătățească o proprietate după gustul lor.

Detalii Apartament:

Suprafață Totală: 60mp - spațiu amplu pentru un stil de viață confortabil.
Etaj: 3 - poziționat strategic pentru a oferi liniște și o perspectivă plăcută.
Orientare Est: Beneficiați de lumina naturală în timpul dimineții.
Anul Construcției: 1983 - într-un bloc stabil și bine întreținut.
Centrală Termică: Independență și confort termic pe tot parcursul anului.
Necesită Investiții:

Acest apartament este o pânză albă pentru cei care doresc să-și pună amprenta personală și să creeze un spațiu de locuit unic.
Ideal pentru renovare și modernizare, oferind posibilitatea de a vă personaliza casa sau de a dezvolta o proprietate atractivă pentru închiriere.
Locație Excelentă:

Situat într-o zonă accesibilă și bine deservită, cu magazine, școli și alte facilități importante în proximitate.
Oportunitate Excelentă pentru Investitori sau Cumpărători Creați:

Acest apartament este perfect pentru cei care caută un proiect de renovare sau pentru investitori interesați de o proprietate cu potențial mare de creștere a valorii.
Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Aceasta este șansa dvs. de a achiziționa o proprietate cu un mare potențial într-una dintre cele mai convenabile zone ale orașului!

PRET NEGOCIABIL!

Acces internet: Cablu
Balcoane: Cornier
Bucatarie: Inchisa
Calorifere: Fonta
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Nu
Pereti: Faianta, Lavabil
Podele: Parchet, Gresie
Stadiu Finisare: Fara imbunatatiri
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Placi
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vedere: Fata

Etimologie
Denumire preluată după numele unei suburbii în Constantinopole.

Geografie
Cartierul Galata se află în partea de sud a orașului, pe una din cele 7 coline legendare ale Iașului, Galata. Prin el trec râurile Nicolina și Bahlui.

Istoric
Așezat la poalele dealului cu același nume, pe care s-a ridicat în secolul XVI mănăstirea Galata, împărțit de strada Galății în alte două cartiere mai mici, Galata 1 și Galata 2, Cartierul Galata a fost construit între anii 1975 și 1980, pe locul unde altădată existau locuințe insalubre și un câmp unde pășunau animalele locuitorilor din zonă.

Existența, Statiunii balneo-climaterice Nicolina, unitate ce aparține Mănăstirii Galata, a monumentului ridicat în cinstea eroilor din primul război mondial, precum și dotările materiale consistente, oferă locuitorilor condiții de trai și recreere dintre cele mai bune.

În trecut, râurile Bahlui și Nicolina formau o mlaștină la poalele dealului Galata, care se întindea până la mănăstirea Galata. Mlaștina a fost secată datorită expansiunii orașului, aici existând acum bogate resurse de nămol și izvoare cu un conținut ridicat de sulf.

Aceste resurse au fost fructificate prin construirea unui complex balnear numit Nicolina, băile de aici având cel mai mare conținut de sulf din Europa.Pe timp de vară, plajele pentru tratament seamănă cu litoralul românesc din cauza sutelor de persoane ce vin aici. Plajele sunt împărțite în zone pentru barbați și pentru femei, aceste zone fiind limitate de un gard înalt.

Stațiunea, situată în imediata vecinatate a cartierului, organizată în 1980, cunoscută și ca „Băile Purcica”, este o stațiune balneară de oferă tratamente cu apă sulfuroasă, supranumită „apa tinereții veșnice”. Ape cu aceeași concentrație de sulf mai există și în Caucaz, fără a fi însă folosite în scop terapeutic.

Mulțumită amplasării cartierului, acesta fiind izolat de zona centrală a orașului prin calea ferată și răul Bahlui, în cartier se găsesc foarte multe locuințe ale oamenilor înstăriți, ce doresc să stea departe de agitația orașului.

În cartierul Galata se află și Spitalul Clinic de Recuperare ridicat în 1978, spital care beneficază nemijlocit de serviciile stațiunii balneare Nicolina, și policlinica pentru sportivi.

Un lucru interesant de știut ar fi că, la poalele dealului Galata, își face loc râul Nicolina, râu ce curge în sens invers sensului de rotație al Pământului.

Cartierul Galata are ca și cartiere învecinate cartierele Nicolina-CUG și Mircea cel Bătrân.

Transport
Autobuz: 30, 30B

Sursa Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9764 RON

1 USD= 4.6687 RON

EUR/USD = 1.0659

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator