Apartamente 2 Camere , dc, Etaj Intermediar Platou Galata Comision 0

59.000 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 55 m2

Actualizat la: 21 Martie 2024 / 360 afisari

Cod oferta: 33343

Camere:2
S. totala:55 mp
Etaj:1
Nr. bai:1
Compartimentare:decomandat
Zona:Galata
Reper:Family Market
Stare:
Tip Constructie:

 ??  Apartament 2 Camere, 55 m² Etaj Intermediar Platou Galata ??

?? Comision 0%! Achizitie Direct de la Dezvoltator! ??

?? Bucurați-vă de confortul unui apartament nou finalizat martie 2024, cu 2 camere și o suprafață generoasă de 55 metri pătrați, situat în zona Galata, doar la 800 de metri de Family Market Miroslava. Acest apartament face parte din Complexul Rezidential ce oferă o locație excelentă, cu acces rapid la toate punctele de interes: supermarket-uri, piață alimentară, farmacii, gradinițe, cabinete medicale, și multe altele. De asemenea, stația pentru mijloacele de transport în comun este la câțiva pași distanță.

?? Detalii Apartament:
? Decomandat și spațios, acest apartament vă oferă:

Living primitor
1 dormitor confortabil
1 baie modernă
Hol spațios
Balcon relaxant
?? Imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar apartamentul se va preda nemobilat, așa încât puteți să-l amenajați după bunul plac.

Stadiu Proiect: Finisat

?? Prețul de Achiziție:
??? Doar 69,000 euro

?? Locuri de Parcare Disponibile ??

?? Blocul dispune de doar 4 apartamente pe fiecare palier, iar în total există 16 apartamente dispuse pe etajele 1 din 3 și 2 din 3, asigurându-vă astfel intimitate și liniște. Imaginea superba asupra Iașiului vă va uimi în fiecare zi.

?? Acest apartament este situat într-o zonă foarte liniștită, cu multă verdeață în jur, oferindu-vă o vedere superbă asupra orașului Iași.

?? Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați! Suntem aici pentru a vă ajuta să vă găsiți locuința perfectă.

?? Contactați-ne acum și programați o vizită ! 0753 950 950 ??

Acces: Fata
Acces internet: Cablu, Fibra optica, Wireless
Balcoane: Termopan
Bucatarie: Inchisa
Calorifere: Aluminiu
Destinatie: Locuinta
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Nu
Mobilat: Partial
Pereti: Faianta, Lavabil
Podele: Parchet, Gresie
Servicii: Administrare, Supraveghere video
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Metal
Utilitati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent
Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Parc, Restaurant/pub, Scoala/gradinita
Vedere: Mixta

Etimologie
Denumire preluată după numele unei suburbii în Constantinopole.

Geografie
Cartierul Galata se află în partea de sud a orașului, pe una din cele 7 coline legendare ale Iașului, Galata. Prin el trec râurile Nicolina și Bahlui.

Istoric
Așezat la poalele dealului cu același nume, pe care s-a ridicat în secolul XVI mănăstirea Galata, împărțit de strada Galății în alte două cartiere mai mici, Galata 1 și Galata 2, Cartierul Galata a fost construit între anii 1975 și 1980, pe locul unde altădată existau locuințe insalubre și un câmp unde pășunau animalele locuitorilor din zonă.

Existența, Statiunii balneo-climaterice Nicolina, unitate ce aparține Mănăstirii Galata, a monumentului ridicat în cinstea eroilor din primul război mondial, precum și dotările materiale consistente, oferă locuitorilor condiții de trai și recreere dintre cele mai bune.

În trecut, râurile Bahlui și Nicolina formau o mlaștină la poalele dealului Galata, care se întindea până la mănăstirea Galata. Mlaștina a fost secată datorită expansiunii orașului, aici existând acum bogate resurse de nămol și izvoare cu un conținut ridicat de sulf.

Aceste resurse au fost fructificate prin construirea unui complex balnear numit Nicolina, băile de aici având cel mai mare conținut de sulf din Europa.Pe timp de vară, plajele pentru tratament seamănă cu litoralul românesc din cauza sutelor de persoane ce vin aici. Plajele sunt împărțite în zone pentru barbați și pentru femei, aceste zone fiind limitate de un gard înalt.

Stațiunea, situată în imediata vecinatate a cartierului, organizată în 1980, cunoscută și ca „Băile Purcica”, este o stațiune balneară de oferă tratamente cu apă sulfuroasă, supranumită „apa tinereții veșnice”. Ape cu aceeași concentrație de sulf mai există și în Caucaz, fără a fi însă folosite în scop terapeutic.

Mulțumită amplasării cartierului, acesta fiind izolat de zona centrală a orașului prin calea ferată și răul Bahlui, în cartier se găsesc foarte multe locuințe ale oamenilor înstăriți, ce doresc să stea departe de agitația orașului.

În cartierul Galata se află și Spitalul Clinic de Recuperare ridicat în 1978, spital care beneficază nemijlocit de serviciile stațiunii balneare Nicolina, și policlinica pentru sportivi.

Un lucru interesant de știut ar fi că, la poalele dealului Galata, își face loc râul Nicolina, râu ce curge în sens invers sensului de rotație al Pământului.

Cartierul Galata are ca și cartiere învecinate cartierele Nicolina-CUG și Mircea cel Bătrân.

Transport
Autobuz: 30, 30B

Sursa Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9764 RON

1 USD= 4.6687 RON

EUR/USD = 1.0659

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator