Copou- 2 camere-79,2mp,Aleea M. Sadoveau->Mutare rapida

84.570 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 79.2 m2

Actualizat la: 19 Octombrie 2021 / 2695 afisari

Cod oferta: 22935

Copou- 2 camere-79,2mp,Aleea M. Sadoveau->Mutare rapida
Copou- 2 camere-79,2mp,Aleea M. Sadoveau->Mutare rapida
Copou- 2 camere-79,2mp,Aleea M. Sadoveau->Mutare rapida
Copou- 2 camere-79,2mp,Aleea M. Sadoveau->Mutare rapida
Camere:2
S. totala:79.2 mp
Etaj:1
Nr. bai:1
Zona:Copou
Reper:Aleea M. Sadoveanu
Stare:
Tip Constructie:

 
Apartamentul propus spre vanzare este format din 2 camere , baie, balcon , cu o suprafata totala de 79.3 mp.
Unitatile locative sunt realizate dupa ultimele standarde, cu finisaje premium de import , din punct de vedere estetic si arhitectural dorindu-se realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei și a simplitatii fațadelor blocurilor de locuințe obișnuite, totodata pentru rezidentii complexului fiind puse la dispozitie si locuri de parcare supraterane, contra cost.

  • Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie.
  • Unitatile locative se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile.
Daca sunteti o persoana activa, energica si adaptata la stilul urban, dorim sa va atragem atentia asupra unui ansamblu rezidential modernist, situat intr-o zona rezidentiala a municipiului Iasi - cartierul Copou, avand acces facil catre centrul orasului si aflandu-se in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun, cu legaturi foarte bune si catre toate celelalte zone.
Constructia are o forma curata si simpla, intr-un stil arhitectural modern, contemporan, intalnit des si foarte apreciat in tendintele europene in constructii, conferind un confort maxim viitorilor locatari.
Imobilul are o structura pe cadre, cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm Austrotherm, lifturi Kleemann silentioase si finisaje premium: cada sau cabina de dus, jacuzzi (optional), baie mobilata si dotata, usi de interior import, tamplaria PVC Rehau 80mm TRIPAN, centrala termica, interfon.
Pretul unitatii locative este de 70.290 euro pentru plata cash. Se accepta si credit ipotecar.

Ce castigi lucrand cu noi
Respect pentru timpul tau pretios – nu ne consideram numarul 1 in domeniu, insa ne straduim si facem tot posibilul pentru a satisface cele mai exigente asteptari si pentru a fi cat mai eficienti in gasirea unei solutii potrivite, fara a pierde timpul dumneavoastra pretios, si nici timpul nostru, la fel de pretios
Expertiză – activam pe piata imobiliara de peste 19 ani, am facut si facem asta zi de zi, 10 ore pe zi, 6 zile din 7.
Sprijin – ne consideram consilieri imobiliari, scopul nostrum fiind de a identifica si a satisface nevoile clientilor nostri intr-un mod cat mai eficient si punctual
Soluții clare – venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii concrete personalizate, nu sugestii generale sau ambigue.
Consiliere pertinenta si integrata – suntem alaturi de dumneavoastra de la prima intalnire, pana la dobandirea calitatii de proprietar a imobilului mult visat, inclusiv sprijin in mod gratuit prin consiliere bancara, privind accesarea unui credit sau a unei solutii de finantare bancara.
Ce pierzi daca nu faci acest pas
Șansa – orice imobil are un viitor proprietar in asteptare si orice client are o solutie imobiliara potrivita nevoilor sale, nu amana pe ziua de maine ce poti face astazi, in asteptarea unui pont care refuza sa apara
Timp și Bani – banii se pot recupera, insa timpul este o resursa neregenerabila, evita sa le irosesti simultan, alergand dupa iluzia unei solutii perfecte – ieftin si bun
Oportunități – suntem conectati permanent la informatiile si realitatile din domeniul imobiliar, apelati la experti, nu lasati oportunitatea sa treaca pe langa dumneavoastra
Ocazia – ACUM este momentul perfect sa luati o decizie, nu amanati momentul. IERI a trecut, MAINE este incert.
Transparenta – oferim informatii clare si actualizate despre preturi, metode de achizitie, documentatie necesara in procesul de achizitie pentru a evita capcanele birocratice si costurile aferenteAcces internet: Fibra optica, Wireless
Balcoane: Balcon deschis
Bucatarie: Deschisa
Calorifere: Aluminiu
Ferestre: Termopan
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Pereti: Faianta, Lavabil
Podele: Parchet, Gresie, Marmura, granit
Stadiu Finisare: Finisat
Strazi: Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz

Copou este un cartier în municipiul Iași, aflat pe dealul cu același nume.

Din punct de vedere istoric, zona s-a dezvoltat urbanistic începând din secolul al XVIII-lea, în Muntenimea Iașilor, cuprinzând trei părți: Muntenimea de Jos, Muntenimea de Mijloc și Muntenimea de Sus.

Astăzi are ca ax principal Bulevardul Carol I (denumit neoficial de localnici și Bulevardul Copou). Cartierul este o parte istorică importantă a orașului, cu case vechi și spații verzi, reprezentând una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași. Datorită situării aici a mai multor universități și campusuri, zona este cunoscută ca fiind frecventată de mulți studenți.

În Copou se găsesc:

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"
Universitatea Agronomică "Ion Ionescu de la Brad"
Liceele Negruzzi, Eminescu, Ibrăileanu, Moisil, Sportiv și Asachi
Campusurile studențești Titu Maiorescu, Codrescu, Târgușor-Copou și Agronomie
Grădina Copou
Parcul Expoziției
Grădina Botanică
Fostul comandament al Corpului X de armată, actualmente sediu de garnizoană
Stadionul Emil Alexandrescu
Case Memoriale: Vasile Pogor, George Topârceanu, Mihail Sadoveanu
Biserica Sfinții 40 de Mucenici, unde a slujit povestitorul Ion Creangă
Biserica Sfântul Nicolae-Copou, ctitorie a istoricului Nicolae Iorga
Mănăstirea Podgoria Copou, aflată la nord de Grădina Botanică

Sursa Wikipedia

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9481 RON

1 USD= 4.2724 RON

EUR/USD = 1.1582

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator