Apartament 2 camere Piata Unirii 580 euro!

580 € 

  • Dormitor2
  • Bai1
  • 53 m2

Actualizat la: 5 Octombrie 2022 / 400 afisari

Cod oferta: 26653

Camere:2
S. totala:62 mp
Etaj:3
Nr. bai:1
Compartimentare:semidecomandat
Zona:Piata Unirii
Reper:Piata Unirii
Stare:
Tip Constructie:

 Va propun un apartament cu 2 camere localizat ultracentral. Acesta dispune de 1 living cu iesire pe balcon inchis, dormitor matrimonial, bucatarie mobilata si utilata complet si grup sanitar cu ventilatie naturala. Apartamentul a fost reconditionat complet cu tamplarie PVC four season reflective, instalatii electrice schimbate, instalatii termice noi etc. Pentru a programa o vizionare, va asteptam cu drag sa ne contactati! 

Acces internet: Fibra optica, Wireless
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Termopan
Bucatarie: Inchisa, Mobilata, Utilata
Electrocasnice: Masina de spalat vase, Cuptor, TV, Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Lift: Da
Mobilat: Mobilat
Servicii: Administrare, Supraveghere video
Stadiu Finisare: Imbunatatit
Strazi: Asfaltate, Iluminat stradal
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Beton
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Central, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Parc

Situată în inima Iaşiului, Piaţa Unirii este spaţiul în care se intersectează trei mari artere istorice ale oraşului, respectiv bulevardul Ştefan cel Mare, strada Alexandru Lăpuşneanu şi strada Cuza Vodă.

Un alt element semnificativ al zonei o reprezintă statuia din bronz a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, inclusă din 2004 pe lista monumentelor istorice.

Piaţa Unirii îşi are numele de la faptul că aici s-a jucat pentru prima dată Hora Unirii, la 24 ianuarie 1859, cu prilejul unirii principatelor Moldova şi Ţara Românească. Din acest motiv, în fiecare an, la 24 ianuarie, evenimentul este recreat de sute de ieşeni în jurul monumentului ridicat în amintirea lui Cuza.

Nu în ultimul rând, Piaţa Unirii este recunoscută printre ieşeni datorită fântânilor arteziene şi a sutelor de porumbei care se adună zilnic în căutare de hrană pe marmura din zona pietonală.

Sursa Adevarul de IASI

Valoarea dobanzii: 4.95%
Rata credit lunara

1 EUR = 4.9763 RON

1 USD= 4.6625 RON

EUR/USD = 1.0673

Mod cumparare:
Taxe cumparator
Taxe vanzator